Mit ajánlotok a 18 hetes UH-nál mit egyek/igyak, hogy a babám mozogjon és megmutassa milyen van?
Figyelt kérdés
teli hólyaggal menjek be a rendelőbe vagy ilyenkor már nem kell?2012. jún. 8. 08:05
1/10 anonim válasza:
Nálunk a 18 hetes még hüvelyi, és ezért pisilni kell előtte.
javaslom a kávét vagy a kólát, attól sokat mocorog.
2/10 Mara Acoma válasza:
Ilyenkor már nem kell:) Az evés-ivás nem befolyásolja, de ha mozogsz előtte és nem ücsörögsz, akkor van esélyed,hogy éppen ne aludjon mikor bemész az uh-ra.
3/10 Yoperhonen válasza:
Az en lusti babamnal egyedul a Burger King mukodott :D
4/10 anonim válasza:
3/4 órával előtte fél tábla csoki.
5/10 anonim válasza:
A csoki, vagy a kóla nálam is bevált!
6/10 anonim válasza:
kóla, kávé, csoki, zöldtea. Ha egyik sem, akkor egy kicsit ringasd meg a pocid, hátha felébred! :D
7/10 anonim válasza:
Szőlőcukor és jó savanykás citromos limonádé,...Kóla, kávé, csoki....szegény babó :(
8/10 anonim válasza:
Én előtte 30perccel megettem majdnem eggy tábla 70% os kakaótartalmú csokit. Utána éreztem hogy kicsit sok volt mert pörgött a szívem is. :) De az uh án mindent láttunk mert mozgott a csöppünk.
9/10 anonim válasza:
A szénhidráttól általában "felpörögnek" picit! :D Nálunk hasi, ezért nem gáz, ha nem teljesen üres a hólyagod!
10/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem azt mondták az UH-on, hogy a vizsgálat előtt mozogni kell és nem szabad leülni pihenni, mert akkor tuti, hogy elalszik a baba.
Üdv: 34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!