Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20. héttől kell szedni a D...

20. héttől kell szedni a D vitamint? Milyen fajtát ajánlotok? Mi a neve, mennyibe kerül kb?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem szedtem D vitamint, de nem is mondta senki, hogy kellene. Jön a jó idő, menj sokat napra.

D vitamint majd a babának kell adni, születésétől kezdve.

2012. ápr. 22. 16:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Sokat vagyok napon, szerencsére megtehetem, hogy jó levegőn legyek. Csak azt mondták, hogy ha szeretném, hogy a fogaim se menjenek tönkre akkor szedjek D vitamint a 20. héttől. :)
2012. ápr. 22. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Igen a 20. héttől, nekem a védőnőm mondta (Hipp Natalt szedtem és abban nem volt, meg én pont télen voltam terhes), a Vigantolt kellett volna receptre felíratni, és napi egy cseppet szedni (amit most meg a Babának kell adni 2 hetes korától). Én viszont nem ezt szedtem mégsem (mivel a D vitamin köti meg a kalciumot, és én kalciumot is akartam pótolni, mert nem eszek olyan sok tejterméket), hanem a patikában nálunk volt egy olyan, hogy Dopppelherz Calcium + D3 vitamin, olyat szedtem. 30 szem volt kb. 1300 Ft.

Boldog Babavárást!

5 hetes Kisfiú anyukája

2012. ápr. 22. 17:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utánanézek ennek amit írtál. Egészséget és boldogságot kívánok neked és a babócádnak. :)
2012. ápr. 22. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a nőgyógyász a Vigantol cseppeket írta fel, napi 1-et kell szednem. A védőnő is ezt javasolta.
2012. ápr. 22. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez valami Új!

Harmadik terhességem,de eddig még senki se mondta h szedjek a terhesség alatt D vitamint.

De jó tudni...

2012. ápr. 22. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is a harmadikat várom, nekem sem mondta senki.

Kalcium-ot szedek, de épp a napokban kezdtek el fájni a fogaim, akkor én is el kezdek szedni D vitamint.

20 hetes vagyok :)

2012. ápr. 22. 20:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Féltem a fogaim, de nekem is nővérem és a barátnőm mondta, hogy D vitamint szedjek. Nem tudtam, hogy vénykötelesek némelyek, csütörtökön megyek az orvosomhoz, majd megkérdezem tőle, ő mit ajánl, és melyekről hallottam. :)
2012. ápr. 22. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem szedtem,nem is mondta senki.Semmi baja a fogamnak.Terhesség alatt MgB6-ot szedtem csak.Tavaly augusztusban születem egyébként.
2012. jún. 21. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!