20. héttől kell szedni a D vitamint? Milyen fajtát ajánlotok? Mi a neve, mennyibe kerül kb?
Én nem szedtem D vitamint, de nem is mondta senki, hogy kellene. Jön a jó idő, menj sokat napra.
D vitamint majd a babának kell adni, születésétől kezdve.
Szia! Igen a 20. héttől, nekem a védőnőm mondta (Hipp Natalt szedtem és abban nem volt, meg én pont télen voltam terhes), a Vigantolt kellett volna receptre felíratni, és napi egy cseppet szedni (amit most meg a Babának kell adni 2 hetes korától). Én viszont nem ezt szedtem mégsem (mivel a D vitamin köti meg a kalciumot, és én kalciumot is akartam pótolni, mert nem eszek olyan sok tejterméket), hanem a patikában nálunk volt egy olyan, hogy Dopppelherz Calcium + D3 vitamin, olyat szedtem. 30 szem volt kb. 1300 Ft.
Boldog Babavárást!
5 hetes Kisfiú anyukája
Ez valami Új!
Harmadik terhességem,de eddig még senki se mondta h szedjek a terhesség alatt D vitamint.
De jó tudni...
Én is a harmadikat várom, nekem sem mondta senki.
Kalcium-ot szedek, de épp a napokban kezdtek el fájni a fogaim, akkor én is el kezdek szedni D vitamint.
20 hetes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!