Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorsavra mit ajanlotok?

Gyomorsavra mit ajanlotok?

Figyelt kérdés
zantacot szedek de nem igazan hatasos , mivel rengeteg a savam nem nagyon megy le semmi kaja a gyomromba szoval nincs nagyon ami lekosse, ESzegetek kekszet de nem tudom eleg e , es mind emelett meg a nylam is nagyon folyik a sok savtol, nem tudom mit csinljak, a 9ik hetben vagyok, meddig tarthat meg ez ?? elore is koszonom a segitseget
2012. ápr. 14. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Pattogatott kukorica, puffasztott rizs, kenyér. Kerüld a tejet és a narancsot, főleg este. Állítólag azoknak a kismamáknak ég jobban a gyomra, akiknek hajas babájuk lesz. Gondolj erre. :) (Nekem végig égett, és tényleg hajas babánk lett. :) )
2012. ápr. 14. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Rennie és a hideg tej segített. és nekem is sokan mondták,hogy biztos nagy haja lesz... hát így is lett :)
2012. ápr. 14. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én babám sűrű hajjal született és nem is hullott ki neki.

Esténként és később napközben is majd meg pusztultam a gyomorégéstől.

Odafigyeltem, hogy kevésbé savasítót egyek, vizet ittam ha nagyon rossz volt és ha ez is kevés, a vízbe tettem egy kis szódabikarbónát. Az ugyanis lúgos kémhatású, így semlegesíti a savat.

Biztos lepontoznak ezért.

Baj nem volt, kárt nem okozott, nem minden este használtam, csak a vége felé.

Nem akartam mindenféle savlekötő tablettákat enni.

De Neked azért van savad, mert nem eszel. Egyél zöldségeket nyersen, vagy ahogy megy. De egyél!!! Kell az energia!

A szénhidrát savat termel. Savas gyümölcsöket mellőzd.

A zöldségek közül a zöldség zöldjét mellőzd, magzat elhajtó hatása van! A gyökere jöhet, de az vízhajtó!

De legfőképpen bármit is, de sokszor egyél keveset és vizet igyál.

Jó babásodást!

2012. ápr. 14. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!