Kismamák, Anyukák. Elég sokat alszok. Normális ez? Más is van így? Csak én vagyok mormota?
Figyelt kérdés
Reggeli után max 2 órával le kell feküdnöm aludni mert fáradtnak érzem magam de legkésőbb délben aludnom kell 2-3 óra hosszát.Vasat szedek minden másnap.Vérszegény még nem vagyok.30 hetes km.2009. júl. 2. 17:01
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nem vagy egyedül :)
Az elmúlt pár napban akkor alszom, amikor a gyerek, azaz délelőtt fél-egy órát és délután fél - egy órát, éjjel olyan 8-10 órát. Ma voltam védőnőnél a vérnyomásom a reggeli kávé és idegeskedés után (nem igazán tudtunk akkor elindulni, amikor akartam) volt 105/70. Csoda, hogy aludnék? Egyébként jó nekem is mindenem.
Üdv: 23 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Terhesen én is egész nap aludtam. Szerintem nem gáz, de biztonság kedvéért azért csináltass vérvizsgálatot hogy biztos nem vagy-e vérszegény, mert én az voltam.
3/5 anonim válasza:
o persze, babavaras egyenlo a mormotaskodasos szokasokkal
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem rég volt vérvételem és az jó volt még.Vasat már szedem egy ideje de majd ellenőrző vérképet fogok csináltatni.Olyankor a picikém is alszik velem együtt.Nem rugdos.Valamikor már Ő ébreszt engem,hogy ébredjek enni-inni.Már nagyon várom,hogy megfoghassam de még bent van a helye.Szép napot mindenkinek.
2009. júl. 2. 17:16
5/5 Andika001 válasza:
én is állandóan aludnék.vérszegény nem vagyok.vérnyomim 70-90 között mozog.de mondom aludnék,ha a kétéves manóm nem lenne.jó annak aki aludhat.tegye helyettem is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!