Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt hányszor...

Terhesség alatt hányszor végeznek terheléses cukorvizsgálatot?

Figyelt kérdés
Nekem ismét mennem kell, állítólag ezt kétszer szokták végezni.Most vagyok a 34.hétben
2012. jún. 7. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Zsemléset csináltak?

Mert azt hallottam, hogy ott előfordul ilyen kontroll.

Alapesetben egyszer csinálnak, és akkor nézik újra, ha volt valami gond az értékekkel.

2012. jún. 7. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha először minden rendben volt, akkor csak egyszer. Nekem legalábbis csak 1 volt. Vagyis igazából 2-szer mentem, mert elsőre kihánytam, így meg kellett ismételni.
2012. jún. 7. 13:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Cukros löttyöt kellett innom anno. És most mondta a doki a tegnapi rendelésen, hogy kétszer szokták csinálni a terheléses cukrot, vagyis most is kell.

Furcsállom, mert mindenhol azt hallom, olvasom, hogy egyszer kell ezt végigkínlódni..

2012. jún. 7. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
A cukrosat nálunk is csak egyszer kell. Nem kérdeztél rá hogy esetleg valami gond van vagy pedig tényleg ez a protokoll?
2012. jún. 7. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom.. meg rám is ez vár.... hogy a 23. héten először, aztán 2 hét múlva megint kell menni löttyöt inni. pfuj. :D
2012. jún. 8. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!