Kinek mondtak először kislányt, és hányadik héten derült ki hogy mégis kisfiú?
20 hetes uh-on kislanyt mondtak. Tobb uh nem volt (kulfoldon elunk). A szulesnel derult ki,hogy a lanyunk megkukacosodott :))) Szuletett egy nagy 4 kg-s,60 centis fiunk. Ferjem egybol ment ruhat vasarolni mert szinte mindenunk rozsaszin volt.
Most varom a masodik babat,20 hetes uh-on fiut mondtak. Most 24 hetes vagyok,tegnap voltam uh-on,doki 100%-re fiut mondott,nekem is megmutatta a "bizonyitekot". Hat,eleg egyertelmu volt :) Igy mar biztosra elhiszem,hogy fiu mert egy uh nekem nem volt eleg arra,hogy meggyozzon.
Sziasztok,
mi tegnap voltunk a 22 hetes 4D-s ultrahangon, ahol kiderült a turpisság. Eddig kétszer is: a 12. és a 16. heti uh-n is lányt mondtak biztosra. Tegnap már fiút. Nagyon is fiút mutatott a gép. :)) Remélem újabb meglepetésben nem részesülünk a szülésig már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!