Mit lehet inni terhesen? Tudom sok vizet kéne, de egy idő után hánynom kell a víztől. Mi az, ami nem víz, de lehet inni anélkül, hogy ártanék a babának vagy a sok cukor miatt nagyon hízlalna?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 14:41
11/15 anonim válasza:
szia!
Nem a babádnak lesz sok folyadékra szüksége , hanem neked :) Én csakis szénsavas ásványvízet bírtam meginni; de ügyeltem arra, hogy ne "gazdaságos" legyen, hanem akár picit drágább , de benne legyen minden hasznos anyag. Kólát én se javasolnék, még mértékkel sem; max. 1 pohár/hét. Gyümitea, limonádé, narancslé (akár otthoni is), savmentes almalé...
12/15 anonim válasza:
A limonádét javasolom, frissen facsart citrommal, de "megbolondíthatod" facsart naranccsal, vagy 1 kis lime-mal. Én úgy tudom, h a bolti üdítők olyan sok más adalékanyagot is tartalmaznak, h az nem ajánlott. Főzz le teát (de ne erőset), tegyél bele mézet, citromot és hűsd le. Ez is nagyon jó ebben a melegben.
13/15 anonim válasza:
Én is a limonádéra esküszöm! Pl. tegnap este vacsora után egy literes kancsóba tettem 1 dl 50%os citromlevet, meg 3 édesítőszert (cukrot nem lehet) és megittam fél perc alatt. :) Tök jó volt! Csak utána nem győztem pisilni. Amúgy még szoktam Bolerozni, meg a citromos vizet van mikor nem citromlével, hanem citrommal csinálom. Ez mondjuk jobb, mert bele szoktam áztatni és azt is meg lehet enni. Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én mostanában napi 3l folyadékot vagy még többet meg szoktam inni. A terhességem előtt jó ha 1,5l lement. Most meg állandóan innék. :) üdv, 32 hetes kismama
14/15 A kérdező kommentje:
Hú a limonádé az jó ötlet...csak akkor ipari mennyiséget kell majd legyártanom.
Hát én úgy vagyok vele, hogy mondom napi fél liter is nehezen csúszik le, remélem majd megjön a kedvem az iváshoz.
2009. júl. 2. 15:38
15/15 anonim válasza:
Én is a limonádéra esküszöm, de csakis firss citrommal, lehűtve, nagyon finom. És olcsó is, és nem tartalmaz semmiféle tartósítót meg szinezéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!