Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet inni terhesen?...

Mit lehet inni terhesen? Tudom sok vizet kéne, de egy idő után hánynom kell a víztől. Mi az, ami nem víz, de lehet inni anélkül, hogy ártanék a babának vagy a sok cukor miatt nagyon hízlalna?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcstea, gyümölcslé. Én szörpöt is szoktam.
2009. júl. 2. 14:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tea, cukor nélkül, vagy pici cukorral.Gyümölcsök, itt a dinnyeszezon.Én mondjuk szénsavas ásványvizet iszok sokat, nekem az a jó.
2009. júl. 2. 14:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindent ihatsz csak ne alkohol legyen.Én is iszok üdítőt (kóla,kinley),persze nem literszám.És hidd el,ha nem voltál eddig sem hízékony az üdítőktől,akkor ezután sem leszel.
2009. júl. 2. 14:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Aha köszi. Akkor ilyen hohes c meg hasonlók mehetnek?
2009. júl. 2. 14:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ihazsz bármit, amit egyébként szeretsz. A tonicról hallottam, hogy nem szabad, de én azt egyébként sem iszom. Nekem is vannak gondjaim a vizivással, már a gyümölcslét is unom, mostanában a citromos viz jön be, próbáld ki.
2009. júl. 2. 14:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a cukrod rendben van, mehet a hohes c is. :-)
2009. júl. 2. 14:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem a Jana ízesített vizei jöttek be!Nem olcsó de nagyon finom mindegyik:)
2009. júl. 2. 14:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok.Vagy vannak még ezek a diétás gyümilevek, amit a cukorbetegek is ihatnak, az nem hízlal, és van gyümölcstartalom is benne, tehát jobb mint a kóla és társai, azokat ne nagyon, max. néha egy pohárral, de ne azzal enyhítsd a szomjad.
2009. júl. 2. 14:48
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. hát igen kólát nem nagyon akarok inni. az a baj, hogy sosem volta megy nagy ivó, ha fél liter valamit megiszok egy nap az már nagy szám nálam. de tudom, hogy a babának sok folyadékra lesz szüksége...bár még csak 6 hetes vok, ha hihetek a tesztnek.
2009. júl. 2. 14:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, hogy marad a víz, csak csavarsz bele friss citromot! Hűsít és enyhít...
2009. júl. 2. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!