10 hetes vagyok és mennyire gond a hányás? , de már enyhült valamennyit.
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 14:13
1/6 anonim válasza:
Csak neked gond, a babának nem!
Én 3 hónapig reggeltől-estig hánytam, de van olyan aki végig élvezheti a dolgot!
2/6 A kérdező kommentje:
Én már nehezen birom mindig csak elvagyok keseredve a hányástól.amit jó izün eszek hála az nem jönn ki.
2009. júl. 2. 14:18
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én 4 hónapig hánytam minden reggel, és napközben is nagyon rosszul voltam, alig maradt meg bennem valami, de hála az égnek elmúlt. Szerintem légy türelmes és kitartó, hátha hamarosan jobb lesz.27hetes km.
4/6 A kérdező kommentje:
Ki tudja megmondani ha lány vagy fiú lessz azt hogy lehet észre venni?
2009. júl. 2. 14:48
5/6 anonim válasza:
szia!én 17 hetes vagyok és épp ma reggel adtam ki magamból,amit ettem.az asszisztens a nődokinál azt mondta,hogy a 18. hétig is eltarthat.kitartás!ha nagyon sokat hánysz,akkor viszont érdemes lenne megkérdezni a dokit,nehogy kiszáradj!
6/6 anonim válasza:
Én a 15. hétig hánytam, de olyan szinten, hogy a víz sem maradt meg bennem. Kórházba is kerültem, de a babának nem lett baja. Ő köszöni szépen jól van, elveszi az anyai szervezetből ami neki jár. :)
A fiammal ugyanígy voltam, makkegészségesen született. Ez neked sokkal rosszabb, mint a babának.
Ha enyhült az már jó, és az is, ha tudsz egy picit enni, inni.
18 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!