Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vagyok és mennyire...

10 hetes vagyok és mennyire gond a hányás? , de már enyhült valamennyit.

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak neked gond, a babának nem!

Én 3 hónapig reggeltől-estig hánytam, de van olyan aki végig élvezheti a dolgot!

2009. júl. 2. 14:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Én már nehezen birom mindig csak elvagyok keseredve a hányástól.amit jó izün eszek hála az nem jönn ki.
2009. júl. 2. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 4 hónapig hánytam minden reggel, és napközben is nagyon rosszul voltam, alig maradt meg bennem valami, de hála az égnek elmúlt. Szerintem légy türelmes és kitartó, hátha hamarosan jobb lesz.27hetes km.

2009. júl. 2. 14:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Ki tudja megmondani ha lány vagy fiú lessz azt hogy lehet észre venni?
2009. júl. 2. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
szia!én 17 hetes vagyok és épp ma reggel adtam ki magamból,amit ettem.az asszisztens a nődokinál azt mondta,hogy a 18. hétig is eltarthat.kitartás!ha nagyon sokat hánysz,akkor viszont érdemes lenne megkérdezni a dokit,nehogy kiszáradj!
2009. júl. 2. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Én a 15. hétig hánytam, de olyan szinten, hogy a víz sem maradt meg bennem. Kórházba is kerültem, de a babának nem lett baja. Ő köszöni szépen jól van, elveszi az anyai szervezetből ami neki jár. :)

A fiammal ugyanígy voltam, makkegészségesen született. Ez neked sokkal rosszabb, mint a babának.

Ha enyhült az már jó, és az is, ha tudsz egy picit enni, inni.

18 hetes km

2009. júl. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!