18 hetes terhes vagyok, nem dolgozom, csak amit itthon csinálok, megfőzök, feltakarítok, kimosok, teregetek, vasalok, kint a kertben kapálgatok. Kevesebbet kellene tevékenykednem?
Ilyen korban szerinte már normálisnak tekinthető a keményedés, ha a napi 10-et nem haladja meg és csak 2-3 percig tartanak.
Ha munka közben nem jelentkezik, akkor igazából elfáradsz estére, és igen, lehet kicsit vissza kéne fogni, főleg a kertészkedést, mert gondolom ott hajolgatsz rendesen.
Én azt ajánlom,ne kezd el magdól szedni a magnéziumot, konzultálj orvosoddal, nem csak egyfajta mg van, nekem sem a magne b6-ot írták fel.
Próbálj kicsit lassítani, pihenj többet és nem lesz semmi baj:-)
Szia
En 21 hetes kismama vagyok,es nalam is jelentkjezett mar a kemenyedes.En megkerdeztem az orvost,es O azt mondta,h ilyenkor mar vannak,es nyugodtan szedjek ra magne b6-ot.
Termeszetesen ha nem mulna es csak rosszabb lenne,akkor szolj Te is az orvosodnak,hatha tenyleg O mas gyogyszert javasol neked.
Es a munkarol csak annyit,ha jol esik csinald,de ha erzed,h mar nem esik jol fejezd be pihenj egyet,hidd el megvar az teged.
Boldog babavarast kivanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!