Akinek 7 hetesen volt spontán abortusza az látott valami baba szerűt? Vagy csak vér volt?
Vetélésre gondolsz?
Nekem nem csak vér volt, hanem valami hosszúkás, nyúlós, vastag valami. Amikor megláttam a betéten sírógörcsöt kaptam. Mai napig nem tudom, hogy mi volt...de borzasztó volt.
Én is arra gondoltam, szerintem az volt.
2. voltam
Kérdező! Miért kérdezel ilyen szörnyűségeket? Érintett vagy a témában??
igen érintett vagyok benne...
és a zsákocskába látszódott valami ?
köszi az eddigieket!!!
Nekem majdnem 6hetesen ment el, és egyszer wc-zés után csúszott ki... akkor még nem látszódott benne a "baba", úgy nézett ki, mint egy kicsit puhább-barnább befőtt barack. De a mai napig látom a szemem előtt, ha rágondolok, pedig már 7éve. És azóta szültem már 3gyereket, de akkor is rossz élmény volt nagyon.
:(
Veled mi volt kérdezőcske?
Nekem is ugyanezek voltak! Már 3 éve történt, de nem felejtem soha! Én is 6 hetes voltam.
Ilyesmi volt, azt hittem egy fehér wc papír darab, de a gerinckezdemény egyértelműen látszott.
[link] Detto így nézett ki és olyan 2 milis volt, iszonyat picike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!