Mi az az ok, ami miatt az NST-n benntartanak? Nem jöhetek haza?
Én eleve kávéztam a terhesség alatt azt azért nem tekinteném műszarnak szerintem 1-2 csoki is belefér. A kóla meg, ha nem rendszeresen fogyasztja az ember nem árthat, persze ettől még nem kell senkinek innia (kólát pl én sem ittam, de nem terhesen sem iszom).
Ha ezt mondják neked akkor mond, hogy te nem iszol és kész, nem kell ezen felháborodni. A csokit és kv-t ha azt egyébként is fogyasztja a kismama az nst-n is ajánlották, mint ahogyan a szőlőcukrot is kicsit megdobja a vércukorszintet és felkelti a babát, már amelyiket, és akkor nem kell mondjuk 45-50 percig ücsörögni és várni, hogy történjen valami, mert mondjuk csak annyi a gond, hogy alszik a pici. Ha nem lesznek jobbak az értékek vagy rendszeresen rossz az nst akkor úgy is megvizsgálják alaposabban a kismamát és befektetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!