Naponta 2 tabletta nem kevés a Magne B6-ból?
Szia!
A megne B6-ból 2 szem az semmi.
Napi 3x2 szemet kell szedni belőle.
De szerintem ez nagyon drága.Nekem jobban bejött a béres magnézium magneB6-al,abból csak napi 1 szemet kell szedni,de a doki terhesen kettőt javasolt.
Ez 60 szemes,és sokkal olcsóbb.
És nem görcsöl se a vádlim,sem a pocakom,nekem hatásos.
De ne feledd,hogy a 38hét után abba kell hagyni a szedését
a görcsoldó hatása miatt.
Boldog babavárást.
Ha ragaszkodsz a Magne B6-hoz, abbol is vegyel Extrat, es terhessegben, gorcs vagy kemenyedes eseten szedhetsz belole maximum 4szer 2-t.
De en is meleg szivvel ajanlom a Beres Magne B6-ot, annak ellenere, h en sem vagyok kibekulve a Beres termekekkel. De az orvosom kemenyedesre ezt ajanlotta, es biztam annyira benne, h kiprobaljam.
Nagyon sokat segit! Napi 1, ha nincs tunet, ketto, ha kemenyedek vagy gorcsol a vadlim.
Boldog babavarast!
Szia!
33 hetes vagy...azt ugye tudod,hogy a 36. hét után nem szabad magnéziumot szedni!?A lábgörcsc a kimerültség jele is lehet,túl sokat mászkálsz.Mekem is volt ilyen,és két kiadós alvás helyretette.Bár nekem ennyi elég volt a haskeményedéseimnek is.Elméletileg napi 3*2 a plafon,de szerintem annyit te már ne szedj,mert baromi közel van a 36. hét.
Bőven elég a napi 2x2!!! Ritka esetekben tanácsolják a 3x2!!
Nekem tanácsolták el is kezdtem de nem voltam jól tőle, aztán vissza álltam 2x2-re és pont jó minden!!! De kérd ki a dokid tanácsát mindenképp mit javasol
Lábgörcsnél nekem is 4X2-t irt a doki, csak tudja, mit csinal!
De te már tényleg ne szedj sokat, mert közel a 36. hét.
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!