Tabletta mellett 2 hetet késhet?
rendszeresen szedem a tablettát(sosem hagyom ki)
a menstruációm is beállt már, most mégis 2. hete késik, és eléggé kétségbe estem...
nem érzek émelygést nem feszül a mellem, nincs semmi lehetséges jel, a hasam is fájogat néha, de semmi...
még félek orvoshoz menni, és nem akarok ilyen tanácsot hogy menjek, ezt magamtól is tudom :S
Első lépépsben vegyél teszete, abból legalább megtudod mi a szitu (van baba vagy nincs)
De dokihoz mindenképpen el kellen menni, mert ha nem vagy terhes, akkor valamiért késik.
Félek orvoshoz menni????
NA ne már... Ez egy felnőtt oldal TERHESSÉG rovata, ez nem lehet gond... Rajtad kívül senki nem várna 2 hetet. VAgy tesztet is félsz venni? Ne haragduj, de nem értem, miért írtad ki egyáltalán a kérdést, ha közlöd, mit ne írjanak..
Mit szabad felelni?
Amúgy remélem, nincs baj, de nem értem a stílust... Mint egy kislány...
3-4 éve szedem rendszeresen
hát köszönöm válaszod :) elárulom neked eléggé kislánynak érzem még magam... 18 éves vagyok, idén érettségizek és ez nekem eléggé ilyesztő így hirtelen... bocsáss meg, nem fontos válaszolni ha nem tudsz értelmesen felelni :)
azért ide írtam elsőnek mert csöppet kétségbe estem, és igen félek tesztet venni, mert félek h mit fog mutatni...
szóval mégeccer köszönöm a válaszod :) ;)
Szívesen.
iJesztő, még egyszer.....
Hát ha 3-4 éve élsz nem életet, nem értem a gondod. Szerintem normálisan válaszoltam, Te meg a MAgad 18 vével kioktatsz.
Ennek ellenére szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!