Mikor kezd el a köldök kifelé fordulni? Hány hetes terhesen?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 20:27
1/6 anonim válasza:
Nekem olyan 25-30. hét között fordult ki, már nem tudom pontosan.
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül fordul ki. Nekem például nem.
3/6 anonim válasza:
Nekem olyan 15 hetesen kezdett látszani a pocak,onnantól láttam,hogy a köldököm nem olyan mint eddig.20 hetsen a nőgyógyászom az "asztalon" fekve látta és mondta is hogy rosszabb lesz de ne izguljak.Most 26 hetes vagyok és nagyon kidudorodik. :S Remélem szülés után visszamegy,mert nagyon nem szép a köldöksérv,bár rendi a dokim és azt mondta ez a sexepilem,fogjam fel így :D
4/6 A kérdező kommentje:
Én most 16 hetes vagyok a hasamon mare nagyon szépen látszik hogy babát várok,de a.köldökom ugyanolyan mint terhesség előtt.
2012. jún. 3. 20:42
5/6 anonim válasza:
Nekem a 30-32. hétre simult ki, addig fokozatosan jött fel, de nem dudorodik ki, szépen egy síkban van a pocakommal :)
36 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
25 hetes vagyok,de mar lathatoan jovoget kifele.meg nem dudorodik,de egyre jobban feszul a hasam,egyre kevesbe mely a koldokom.
Mondjuk remelem,hogy ha ki is jon majd vmikor,akkor szules utan visszahuzodik.de szerintem ez is egy olyan dolog,mint a pocak merete,formaja.egyenenkent valtozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!