Van köztetetek dohányos kismama? Mennyi idős terhesek vagytok? Mennyit szívtok el egy nap? (Akinek nem tetszik a kérdés ne írjon! )
Csak felig vagyok "szinten zenesz". Terhesseg elott napi 1 dobozzal szivtam. Terhesseg es szoptatas alatt semmit. Babam 1 eves szulinapja ota ujbol, de mar "csak" fel dobozzal. Nekem szerencsem volt, mert a termeszet segitett. Meg nem is tudtam, hogy terhes vagyok, de mar nem kivantam se a cigit, se a kavet. Volt, hogy szinte az egesz bogre kave a mosogatoban landolt es az egyetlen meggyujtott cigi felet se szivtam el. Szoval konnyen leraktam....AKKOR...most bezzeg nem jon ossze. Pont ezert is ertelek meg. Ha neked ilyen teren nem segitett a termeszet, akkor nagyon nehez leszokni. Egyebkent pont tegnap este olvastam egy cikket, amiben terhesen dohanyzo nokrol es magzataikrol, illetve a szuletendo baba tudejerol volt szo. A cikk termeszetesen nem partolta a dohanyzast terhesen, de azt kiemelte, hogy nagyon ajanlott ilyenkor a napi C vitamin adagot felemelni, ha jol remlik 500 mg-ot emlitett, de ha 1000 mg a napi adag azzal artani nem artasz. Tehat, megprobalhatnalak lebeszelni a dohanyzasrol, de tudom milyen nehez, ezert inkabb azt mondom szedj tobb C vitamint, vagy egyel jo sok C vitamin tartalmu zoldseget, gyumolcsot es probald a minimalisra csokkenteni a cigit.
Sok sikert es kellemes babavarast kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!