Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetetek dohányos...

Van köztetetek dohányos kismama? Mennyi idős terhesek vagytok? Mennyit szívtok el egy nap? (Akinek nem tetszik a kérdés ne írjon! )

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Terhesség előtt szívtam napi 1 dobozzal. Amint megtudtam egyből leraktam. Rá 2 hónapra mentünk lánybúcsúba. Hát nem bírtam ki, muszáj volt 1 szálat elszívnom. Ezután 1 hónappal mentünk nyaralni, 3 napra, napi 2-3 szálat szívtam, persze lelkiismeret-furdalásom volt rendesen. Utána nem is kívántam egyáltalán, ezután a maradék 5 hónapban szívtam kb össz-vissz 5-6 szálat. De akkor sem azért mert jól esett, hanem a megszokás, hogy cigi van a kezembe.
2012. jún. 3. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Csak felig vagyok "szinten zenesz". Terhesseg elott napi 1 dobozzal szivtam. Terhesseg es szoptatas alatt semmit. Babam 1 eves szulinapja ota ujbol, de mar "csak" fel dobozzal. Nekem szerencsem volt, mert a termeszet segitett. Meg nem is tudtam, hogy terhes vagyok, de mar nem kivantam se a cigit, se a kavet. Volt, hogy szinte az egesz bogre kave a mosogatoban landolt es az egyetlen meggyujtott cigi felet se szivtam el. Szoval konnyen leraktam....AKKOR...most bezzeg nem jon ossze. Pont ezert is ertelek meg. Ha neked ilyen teren nem segitett a termeszet, akkor nagyon nehez leszokni. Egyebkent pont tegnap este olvastam egy cikket, amiben terhesen dohanyzo nokrol es magzataikrol, illetve a szuletendo baba tudejerol volt szo. A cikk termeszetesen nem partolta a dohanyzast terhesen, de azt kiemelte, hogy nagyon ajanlott ilyenkor a napi C vitamin adagot felemelni, ha jol remlik 500 mg-ot emlitett, de ha 1000 mg a napi adag azzal artani nem artasz. Tehat, megprobalhatnalak lebeszelni a dohanyzasrol, de tudom milyen nehez, ezert inkabb azt mondom szedj tobb C vitamint, vagy egyel jo sok C vitamin tartalmu zoldseget, gyumolcsot es probald a minimalisra csokkenteni a cigit.

Sok sikert es kellemes babavarast kivanok!

2012. jún. 3. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Szegénykém! Nagyon átérzem a problémádat. Én is dohányos vagyok, a terhesség alatt nagyon ritkán gyújtottam rá, de folyamatosan evett a fene érte. A leszólogatósak meg örüljenek, hogy nekik sikerült és pont. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de szerintem is segít az orvos, ha beszélsz neki erről. Már persze csak akkor, ha nem egy akarattal minden megy stb felfogású orvos. Komolyan mondom nincs rosszabb egy volt dohányosnál.
2012. jún. 6. 21:11
 14/14 anonim válasza:
75%
én is elszivok napi 2-3 szálat álltalában fálig a reggeli kávéhoz egy szálat:( rossz de majd lessz jobb
2012. jún. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!