Másnak is lusti a babája a napokban?
Nyugi, én is 30 hetes vagyok, és az enyém már az eleje óta ilyen lustácska.Azért minden nap bejelentkezik, kinyomja magát, forog, néha rúg, vagy boxol, és ennyi.Nem pörög egész nap.Azt olvastam hogy ilyenkor sokat alszanak, hagy gyarapodjanak csak.
Már várom hogy kint ficánkoljon, olyan türelmetlen vagyok.Még nem vettünk neki semmit, majd hamarosan hozzá akarok látni a vásárláshoz, már alig várom.
És ti hogy álltok?Kilókkal mi a helyzet?Én eddig 10 et híztam, nem kevés, de arányosan jött fel, remélem 5 nél már nem lesz több.
Hát remélem is, h növekszik és arra koncentrál :))))) De már alig várom, h kint legyen :))))))
Mi már a nagyobb dolgokat megvettük, meg kaptunk ruhát, amit kb hetente átrendezek.... Még az apróságokat kell megvásárolnunk meg nekem a korházi cuccokat.
Eddig 5 kg-t híztam, de azt hozzá kell tennem, h eléggé túlsúllyal kezdtem (+25 kg :S)
Ti tudjátok már h mi lesz? Nevet választottatok már? Hol fogsz szülni?
Kisfiú lesz, a nevén még gondolkodunk, lehetőségek vannak.Szolnokon fogok szülni, már alig várom.
További jó babavárást,és szép szülést neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!