Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is lelassult a napokban...

Másnak is lelassult a napokban a babája?

Figyelt kérdés
január 14-re vagyok kiírva és tegnap óta alig mocorog a babám!van valaki hasonló helyzetben, esetleg van valami front hatás?Vagy ilyen amikor közeledik a szülés?fájásaim nincsennek, csak keményedik a pocakom.
2009. jan. 3. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Az enyém sajnos nem, iszonyúan aktív, főleg az utóbbi 2 napban. Fronthatás egyenlőre nincs. Szerintem készülődik kifele. azt mondják közvetlenül szülés előtt lelassulnak. Könnyű szülést neked!

Én jan 12-re várom:)

2009. jan. 3. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaz, én nemrég múltam félidős, de az enyém is lustácsak egy-két napja. Kicsit aggódtam is miatta, de aztán a barátnőm megnyugtatott, hogy nála is hasonló a helyzet.
2009. jan. 3. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors válaszokat!!Egy kicsit megnyugodtam,de azért hétfön megkeresem a dokit, hogy biztos minden rendben van-e.
2009. jan. 3. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Az én babóm is lelassult alig mocorog párat naponta.Lehet front de az is lehet h készül a babó, Én sem tdom eldönteni....

36 heteske

2009. jan. 4. 15:20
 5/5 A kérdező kommentje:

szia!kissé változott a helyzet, beindult de valahogy másként!ma lépünk a 39 hétbe,lehet,hogy tényleg közeleg az idő?holnap megyek NST-re majd meglátjukmit mondanak.

boldog babavárást

2009. jan. 5. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!