Szülés előtti napokban nektek lelassult a babátok, vagy inkább beindult?
Figyelt kérdés
A fiam elég lusti baba, de most már napok óta szinte meg sem áll, helyezkedik és nagyon nyom lefele. Még van 3,5 hetünk, jó lenne még kihúzni.2010. jún. 12. 17:30
1/8 anonim válasza:
A fiam mindig átaludta velem az éjszakát. Egyet kivéve: azon az éjjelen, amikor megindult a szülés, egyfolytában rugdosott, hajnalig, nem hagyott aludni egyáltalán.
2/8 anonim válasza:
Beindult, az az előtti naokban, egyszerűen nem akart nyugodni, amúgy most szültem kedden. :)
3/8 anonim válasza:
Gratulálok neked, és szoritok, hogy egészséges bébid legyen Csodálatos élményen lesz részed. Irigylem a mostani apukákat akiknem már meg van a lehetőség, hogy ott legyen a szülésnél.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen, egy valóban jó lehetőség az apukáknak, kár hogy az enyém ebben nem akar résztvenni. Én valószínűleg anyukámmal v. egyedül fogok szülni.
2010. jún. 12. 19:04
5/8 anonim válasza:
A lányom még szülés közben is nagyokat rúgott, nem mintha nem lett volna elég bajom anélkül is... :-S Kíváncsi leszek, most hogyan lesz, 4 hét múlva esedékes a fiam születése, ha kihúzzuk addig. :-)
6/8 anonim válasza:
Az én babám,majd kirugta az oldalam úgy ugrált!
Könnyü,szép szülést!
7/8 anonim válasza:
Szülés előtti napokban vagyok :)) Nekem a 37-38ik hét körül lelassult, gondoltam is hogy nah bizti lassan szűlök mert lelassult. És most egy 4-5 napja újra elevenkedünk. És még egyben vagyunk, épp most ment el a nyákdugó.. de nagyon mozog... 40+1napos:)
8/8 anonim válasza:
Az én fiam szülés előtti napon nem mozgott, talán 1-2-t rúgott, de mivel a kórházban voltam és figyelték nem tulajdonítottam neki jelentősséget, máskor is volt már lustább napja, gondoltam. Aztán aznap du. hazajöhettem. Majd éjjel fél 3-kor elfolyt a magzatvizem:) NA a kis drága akkor indult be. Mivel oxytocint kaptam ctg-n voltam majdnem végig, és a tappancsal két fájás között őt kellett keresgélnem. Nem volt elég bajom,még izgultam azon is, hogy megtalálom-e... Szóval a lényeg, hogy előtte lassult, szülés közben meg meg sem állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!