Tetszik nektek a Martin név? Megnézitek név/szám/misztikailag a nevek jelentését? Ti milyen nevet adtok a kisfiatoknak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 09:08
2/22 anonim válasza:
Nekünk Dominik lesz, de a Martin is tetszik. A férjem vezetékneve Károly, ezért is nehezen jutottunk döntésre.
4/22 anonim válasza:
Szerintem szép név a Martin!
Ja 2.válaszadónak,nekünk is ha kisfiú lesz Dominik lesz a neve:-)Járadi Dominik:-))))))))))))))))))
5/22 anonim válasza:
Nekem se tetszik.Mára tucat névvé vált.Ne hari...Az én fiaimat Áronnak és Milánnak hívják.
6/22 anonim válasza:
Nekem tetszik a Martin név.
Az én fiaim Márk és Alexander.
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 1. 09:29
8/22 anonim válasza:
Szia!Szerintem nagyon szép név!
A mi kisfiunk Bendegúz lesz!Bartók Bendegúz (Benike)lesz a becsületes neve!Az apja ragaszkodik hozzá! :))
9/22 anonim válasza:
Szia! Szerintem nagyon jó név a Martin. Az én kisfiamat is így fogják hívni!
36 hetes kismama
10/22 anonim válasza:
Nem tetszik nekem sem a Martin. Az enyem Daniel lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!