Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, volt valaki hasonló...

Anyukák, volt valaki hasonló helyzetben? (teherbe esésekor) Észleltétek, hogy beágyazódásotok van?

Figyelt kérdés

Május 12-én volt meg utoljára, kb 28 napos a ciklusom.

Most négy napja kevés pecsételős barnás vérzésem van, fel vagyok puffadva,állandóan pisilni járok, álmos vagyok.Mensit későbbre vártam!!!

A poén: A cicimen nem érzek semmit, mert szoptatok.Egy nyolc hós kis cicababa anyukája vagyok.

Ti mit tennétek a helyemben, ha valóban pocaklakó van?

Harmadik baba lenne, kislányzóm még nagyon picike, anyagi helyzet közepes, bár úgyis mindig megteremtjük ami van, de félek, hogy lelkileg megbírkózom(zunk)-e egy korán jött gyerekkel, tesóval?

2012. jún. 1. 15:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem volt barnazasom ciklus 22-24 napig. Azaz beagyazodasos verzes egy hettel mensi elott!!! 10 hetes vagyok! Nem is gondOltam h baba lehet vartam a mensit mint nagyanyam a nyugdijat! Azota se jott;)

Kislanyomnal nem volt beagyazodasos verzesem.

2012. jún. 1. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!