Szombaton leszek 15 hetes és kb fél óránként pisilnem kell. Nektek volt hasonló ilyen idős terhesen?
Nekem is volt ilyen, 1-2 hétig tartott, csak nekem a 12 hét környékén volt, ha jól emlékszem.
Marhára idegesített, és volt, hogy kb 2mml távozott :D:D
:) Pont filóztam hogy felteszek egy hasonló kérdést.
Amióta babás vagyok - szerintem pszihés alapon is - éjjelente akár 4x is kimegyek pisilni. Az utóbbi hetekben naponta óránként kell pisilnem. Viszont ma kb. 20 alatt olyan szinten megtelt a hólyagom - vagyis gondolom nyomta - hogy azt hittem bepisilek. De ezek szerint teljesen normális jelenség, ha Te is ezt érzed.
16+3 hkm
Nekem is volt :) Aztán elmúlt.
Most a 25. héten pedig újra. Néha belerúg valamibe, ami olyan érzést kelt, hogy azon nyomban bepisilek :D) Roppant kellemes, mit ne mondjak :)) Kitartás lányok :)
Tényleg az! Nem tudom Te hogy vagy vele, de van, hogy tüsszentés, vagy egy nagyobb kacaj következtében ki is csurran egy pici! :(
Mi lesz később??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!