Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen (6 hetes) természetes...

Terhesen (6 hetes) természetes, ha hőemelkedésem van?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 25. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen!

Én is megijedtem, majd mondta a doki, h. ez is egy tünet, csak nem olyan gyakori mint a hányás. Nekem 2 hétig volt hőemelkedésem. A hőm mindig 37,2 és 37,5 között volt, égtek a szemeim...

Nekem úgy mondta a doki, h. a lényeg, h. a 38-at már ne nagyon érje el, de 38,5-ig nem okoz semmi bajt a babánál.

Gratulálok a babádhoz!

2008. ápr. 25. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen,ez teljesen normális.Ez is egy jele a terhességnek.

Nekem is volt hőemelkedésem.Nyugi,semmi probléma addig amíg nincs láz.De,akkor sem kell megrémülni.Mindenről be kell számolni az orvosodnak,ez a lényeg.

Gratulálok!!!

17 hetes kismami

2008. ápr. 25. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
igen
2009. febr. 10. 19:30
 4/4 anonim válasza:

Én 6 hetes terhes vagyok! Az orvos aki megállapította, végzet egy méhnyak rák vizsgálatot is rajtam. rá 1 nappal apró rózsaszin folyásom volt. Még egy nappal rá később hőemelkedésem lett ( ez már 3 napja ) és viszkető, csípő érzésem ven a hüvelyben . Szerintetek a hőemelkedés normális ? Kérdeztem az orvosm. Ő azt mondta ez nem fűgg össze . A hőemelkedésre se mondta , hogy normális ! Fogalmuk sincs, hogy miért van hőemelkedésem ! Nőgyógyász és körzeti orvosom se tudja !

A "normális" hőemelkedés terhesség alatt, csak forúmokon látom ! Egy orvos se és könyv se írja, hogy ez normális.

Nekem legalább is nem volt hőemelkedésem, amíg nem mentem el megvizygálni magam ! Nem fáj a torkom. Nem folyik az orrom ! Nem érzem magam betegnek, csak a hőemelkedéstől gyengének és fáj egy kicsit a fejem !

2009. okt. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!