Március 2-án volt meg utoljára a mensesem.Csináltam ovulációs tesztet márc.16-án.Volt is peteérésem,sikerült is összehozni a babát:)!!Április 8-án voltam dokinál, minden rendben, 5 hetes terhes vagyok, ahogy gondoltam is.Most voltam tegnap(24-én)uh-on,ahol közölék, hogy van szívhang nem látnak rosszat,6 hetes terhes vagyok.6 HETES???Nem értem.HOGY??már lassan a 9. héthez kellene közelednem.Nem fejlődik jól? Gs méret:38mm CRL: 7mm
azt nem tudom hogy számolnak, mert mikor én előszőr voltam 4hetet állapítottak, meg 10nap múlva meg 5hetes voltam.és amikor 8hetesnek kellett volna lennem, akkor 10hetes volta.
most állítólag 26hetes vagyok :S
boldog babavárást
2008. ápr. 25. 11:39
2/7 anonim válasza:
szia! menj a timmermann honlapjára, szülés várható időpontjára üsd be az adatokat és kidob mindent amire kiváncsi vagy. szerintem azért mondták hogy 9 hetes vagy mert a baba méretei alapján számolják ki a heteid számát.vagy még a mamanet oldalán legalul láthatod az ultrahang adatokat. remélem tudtam segiteni.
2008. ápr. 25. 11:50
3/7 anonim válasza:
Szia ne aggódj,mert én is 2 héttel fiatalbb vagyok.Nem mindig pont akkor esünk teherbe mikkor van a peteérés.A menzesz szerint 35 hetesnek kellene lennem,de az uh szerint meg 33.Azért van ez a 2 hét csúszás mert menzesz első napjától van számolva.A babádnak meg nincs semmi baja!!!Ezeken az oldalakon figyelmessen kisérheted hogyan fejlődik a babád. [link]
Nekem márc. 5-én volt meg utoljára, ápr. 23-án 6 mm-es volt babóca (neked 7 mm) és én is 6 hetes vagyok. A méret alapján és a hetek számolva is 6 hetes vagy. Mivel márc. 2 vasárnap volt neked azt már nem számolják 1 hétnek.
2008. ápr. 25. 12:10
6/7 anonim válasza:
Még annyit hozzá tennék (utolsó hozzászóló vagyok megint :)), hogy nem az számít, hogy mikor fogant, hanem mikor volt meg utoljára a mensesed. Én pl tudom, hogy húsvétkor fogant, 5 hete, mégis 6 hetes vagyok méret szerint is, meg tünetek alapján is.
Az sem mindegy hány naposak voltak a ciklusaid és igen lehet pici a baba, de ne izgulj.Nekem 8 hetesen volt 14 mm ami picinek szá,ít, de 18 hetesen már 22 hetes méretekkel rendelkezett.Jól összeszedte magát.Alig várom, hogy 25 hetesen megtudjam mopst mekkorát nőtt :D
Hihetetlen tempóba nőnek.Ha csak annyit mondok enked, hogy 12 hetesen és 2 naposan 5.6 cm volt rá 2 napra meg már 6.7 cm.Szóval ne izgulj, akkora lesz amekkora, és nem tudod ezt az első hetekből leszűrni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!