Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem értem!? Baj van?

Nem értem!? Baj van?

Figyelt kérdés
Március 2-án volt meg utoljára a mensesem.Csináltam ovulációs tesztet márc.16-án.Volt is peteérésem,sikerült is összehozni a babát:)!!Április 8-án voltam dokinál, minden rendben, 5 hetes terhes vagyok, ahogy gondoltam is.Most voltam tegnap(24-én)uh-on,ahol közölék, hogy van szívhang nem látnak rosszat,6 hetes terhes vagyok.6 HETES???Nem értem.HOGY??már lassan a 9. héthez kellene közelednem.Nem fejlődik jól? Gs méret:38mm CRL: 7mm
2008. ápr. 25. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:

szia

gratulálok

a méreteket itt tudod megnézni:

[link]

[link]

azt nem tudom hogy számolnak, mert mikor én előszőr voltam 4hetet állapítottak, meg 10nap múlva meg 5hetes voltam.és amikor 8hetesnek kellett volna lennem, akkor 10hetes volta.

most állítólag 26hetes vagyok :S

boldog babavárást

2008. ápr. 25. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
szia! menj a timmermann honlapjára, szülés várható időpontjára üsd be az adatokat és kidob mindent amire kiváncsi vagy. szerintem azért mondták hogy 9 hetes vagy mert a baba méretei alapján számolják ki a heteid számát.vagy még a mamanet oldalán legalul láthatod az ultrahang adatokat. remélem tudtam segiteni.
2008. ápr. 25. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia ne aggódj,mert én is 2 héttel fiatalbb vagyok.Nem mindig pont akkor esünk teherbe mikkor van a peteérés.A menzesz szerint 35 hetesnek kellene lennem,de az uh szerint meg 33.Azért van ez a 2 hét csúszás mert menzesz első napjától van számolva.A babádnak meg nincs semmi baja!!!Ezeken az oldalakon figyelmessen kisérheted hogyan fejlődik a babád. [link]

[link]

[link]

Remélem ezeken az oldalakon még nem jártál.

2008. ápr. 25. 11:53
 4/7 A kérdező kommentje:
16-ika után nem voltam a férjemmel együtt!!
2008. ápr. 25. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem márc. 5-én volt meg utoljára, ápr. 23-án 6 mm-es volt babóca (neked 7 mm) és én is 6 hetes vagyok. A méret alapján és a hetek számolva is 6 hetes vagy. Mivel márc. 2 vasárnap volt neked azt már nem számolják 1 hétnek.
2008. ápr. 25. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzá tennék (utolsó hozzászóló vagyok megint :)), hogy nem az számít, hogy mikor fogant, hanem mikor volt meg utoljára a mensesed. Én pl tudom, hogy húsvétkor fogant, 5 hete, mégis 6 hetes vagyok méret szerint is, meg tünetek alapján is.
2008. ápr. 25. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Itt több méret van összehasonlítva, de

[link]

Az sem mindegy hány naposak voltak a ciklusaid és igen lehet pici a baba, de ne izgulj.Nekem 8 hetesen volt 14 mm ami picinek szá,ít, de 18 hetesen már 22 hetes méretekkel rendelkezett.Jól összeszedte magát.Alig várom, hogy 25 hetesen megtudjam mopst mekkorát nőtt :D

Hihetetlen tempóba nőnek.Ha csak annyit mondok enked, hogy 12 hetesen és 2 naposan 5.6 cm volt rá 2 napra meg már 6.7 cm.Szóval ne izgulj, akkora lesz amekkora, és nem tudod ezt az első hetekből leszűrni.

2008. ápr. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!