Muszáj menni dokihoz ha dagad a lábfejem?
2 hetente járok terhesgondozóba,de csak a táppénzes papírom miatt.Igaz mindig megkérdezik,hogy van-e valami panaszom?Eddig nem volt,de 1 hete dagad a lábfejem.Elég ha ott szólok és ha legközelebb megyek a magándokimhoz akkor elmondom neki is. Vagy menjek jövőhéten orvoshoz?
34 hetes vagyok
22:06 vagyok.Köszönöm hogy megírtad, bár tényleg nem lettem nyugodtabb.Akkor nagyon egy cipőben járunk, én teljesen ilyen vagyok, nekem is ilysen vérnyomások jöttek ki a védőnőnél, de volt már itthon is, mikor annyira ráparáztam a vérnyomásrmérésre hogy felment, pedig nekem itthon 100/60 volt eleinte.
Na tiszta nem normális vagyok, látni sem akarom a vérnyomásmérőt, mihelyt megszülök, a szekrény legaljára teszem.
Én is próbálom magam agykontrolozni, hátha segít.Nekem volt hogy nem is mért a védőnő, mert tudjuk hogy magas, beírta az otthonit.
Reméljük nem lesz semmi baj, kívánom nektek, és magamnak is.Irigylem aki nem stresszel rá a terhességre, már ezért várom a végét.
És neked nem akarnak erre gyógyszert írni?Ezt az adatot írják be a könyvedbe is?
Szia!
Köszi,hogy megírtad mi volt!!!Ej ha,igencsak felment a vérnyomásod.NYUGI nem lesz semmi baj!!!Egyébként hány hetes terhes vagy?Én is érdeklődtem a védőnőmnél telefonon,mert pont szabin van.Azt mondta kerüljem a sós,fűszeres ételeket és ne nassoljak.A víz ivást vigyem le kb 1,5 literre,pont most amikor ilyen dög meleg van.Pihenjek sokat és pockoljam fel a lábam.A terhesgondozóba (2 hetente járok) most már mindig vigyek vizeletet,hogy nézni tudják,hogy van e benne fehérje?!
Fel a fejjel,mindenkivel rendben lesz minden!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!