Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Muszáj menni dokihoz ha dagad...

Muszáj menni dokihoz ha dagad a lábfejem?

Figyelt kérdés

2 hetente járok terhesgondozóba,de csak a táppénzes papírom miatt.Igaz mindig megkérdezik,hogy van-e valami panaszom?Eddig nem volt,de 1 hete dagad a lábfejem.Elég ha ott szólok és ha legközelebb megyek a magándokimhoz akkor elmondom neki is. Vagy menjek jövőhéten orvoshoz?

34 hetes vagyok

2009. jún. 30. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Sajnos nem lettem okosabb, a homeop. védőnő azt mondta, hogy nem tud ajánlani erre semmit. Terhesség alatt nem szokott ilyeneket ajánlani. Ami levinné a vérnyomást az vízhajtó hatású is és ilyenkor a vizhajtás nem jó, mert kimegy a szervezetből a baba számára is minden fontos nyomelem és ásványi anyag. Ezt fejben kell leküzdeni azt mondta.(Agykontroll) Egyébként mért vérnyomást és 168/98 p:138 eredményt produkáltam. Normális vagyok????? Azt is mondta, hogy ez a stresszelés a végére felviheti a vérnyomást és ha jelentős a súlygyarapodás, fehérjevizelés és lábdagadás lenne akkor az a toxémia. Hát nem nyugtatott meg és gondolom én sem Titeket. Mást nem tehetünk, mint megpróbálunk nem stresszelni, én arra gondoltam egy darabig látni sem akarom a vérnyomásmérőt.Minden jót Nektek!!
2009. júl. 1. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, még azt is mondta ami fontos lehet, hogy a szomjúságunknak megfelelően igyunk. Figyeljünk arra, ha kb 2-3 litert iszunk az kb ki is jöjjön, mert ha nem akkor az a szervezetben raktározódik el valahol és ez is vizesedéshez vezet.
2009. júl. 1. 13:02
 13/16 anonim ***** válasza:

22:06 vagyok.Köszönöm hogy megírtad, bár tényleg nem lettem nyugodtabb.Akkor nagyon egy cipőben járunk, én teljesen ilyen vagyok, nekem is ilysen vérnyomások jöttek ki a védőnőnél, de volt már itthon is, mikor annyira ráparáztam a vérnyomásrmérésre hogy felment, pedig nekem itthon 100/60 volt eleinte.

Na tiszta nem normális vagyok, látni sem akarom a vérnyomásmérőt, mihelyt megszülök, a szekrény legaljára teszem.

Én is próbálom magam agykontrolozni, hátha segít.Nekem volt hogy nem is mért a védőnő, mert tudjuk hogy magas, beírta az otthonit.

Reméljük nem lesz semmi baj, kívánom nektek, és magamnak is.Irigylem aki nem stresszel rá a terhességre, már ezért várom a végét.

És neked nem akarnak erre gyógyszert írni?Ezt az adatot írják be a könyvedbe is?

2009. júl. 1. 13:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi,hogy megírtad mi volt!!!Ej ha,igencsak felment a vérnyomásod.NYUGI nem lesz semmi baj!!!Egyébként hány hetes terhes vagy?Én is érdeklődtem a védőnőmnél telefonon,mert pont szabin van.Azt mondta kerüljem a sós,fűszeres ételeket és ne nassoljak.A víz ivást vigyem le kb 1,5 literre,pont most amikor ilyen dög meleg van.Pihenjek sokat és pockoljam fel a lábam.A terhesgondozóba (2 hetente járok) most már mindig vigyek vizeletet,hogy nézni tudják,hogy van e benne fehérje?!

Fel a fejjel,mindenkivel rendben lesz minden!!!

2009. júl. 1. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Eleinte ezt a magasat írták be, aztán most már azt csináljuk, hogy a védőnő többször megméri és a végére 120-130-ra lemegy, mert megnyugszom. A nődoki meg mindig nézi, hogy otthon mennyit mértem.
2009. júl. 1. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:
29 hetes vagyok.
2009. júl. 1. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!