Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Muszáj menni dokihoz ha dagad...

Muszáj menni dokihoz ha dagad a lábfejem?

Figyelt kérdés

2 hetente járok terhesgondozóba,de csak a táppénzes papírom miatt.Igaz mindig megkérdezik,hogy van-e valami panaszom?Eddig nem volt,de 1 hete dagad a lábfejem.Elég ha ott szólok és ha legközelebb megyek a magándokimhoz akkor elmondom neki is. Vagy menjek jövőhéten orvoshoz?

34 hetes vagyok

2009. jún. 30. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

csak azért érdemes megnézetni mert lehet toxémia jele is, de akkor a kéz is dagad. De ez ritkább eset.

Egyébként a terhesség velejárója, főleg ebben a nagy melegben. Polcold fel az sokat segit, és mászkálj, mert akkor megindul a keringés.

2009. jún. 30. 19:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A vérnyomásod jó? Azért nézesd meg, mert lehet toxémia, bár az összetettebb. Vérnyomás, fehérje a vizeletben, dagadás. Én is nézegetem folyamatosan, hogy dagad-e kezem, lábam. Nálad milyen jelei vannak a dagadásnak? Észrevenném, ha dagadna?
2009. jún. 30. 20:04
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A vérnyomásomat folyamatosan nézem, mert állítólag magas, de csak ha fehér köpenyes méri :-)Olyan mértékben dagad a lábfejem,hogy szinte nem is látom bokám,és a papucsba cipőkben sem megy már bele olyan könnyedén.Hétfőn megemlítem a gondozóban (ott van orvos)aztán hátha elküld a magán dokimhoz.

2009. jún. 30. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok és én is ezért nézem, hogy nem dagad-e és kérdeztem, hogy milyen a dagadás, mert a védőnőnél állandóan 150 körüli a vérnyomásom, itthon meg jó. Ha tudom, hogy mérni fogják, mindig felmegy. Holnap megyek egy védőnőhöz aki homeopátiával is foglalkozik. Ha gondolod és érdekel megírhatom, hogy mit mondott?
2009. jún. 30. 20:23
 5/16 anonim ***** válasza:

Én is mindig nézem magam, nehogy dagadjak, félek a toxémiától.Nekem is magas a vérnyomásom, de csak ha mérik, a védőnőnél, itthon jó.De én már annyira elkettyedtem ezen hogy volt már itthon is magas, de le is ment magától, erre meg azt mondták nem adnak gyógyszert.Én már legszívesebben kidobnám a mérőt, de ha vége a terhességnek, az lesz az első.......

Na de tényleg, azért a védőnővel esetleg egy fehérjetesztet nézessél ha dagadsz.

Utolsó válaszolót kérdezném, hogy megírnád hogy mit mondott neked az a védőnő, ill. mit tanácsolt, milyen homeós bogyót, engem is érdekelne.

Előre is köszi.

2009. jún. 30. 20:35
 6/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megírom. Ide válaszolok majd, itt keresd. 12 re megyek, du megírom. Sziasztok!
2009. jún. 30. 20:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Azt majd még megírnátok, hogy mennyi lett az utolsó vérvételnél a thrombocyta érték? Nekem 129 G/l, azt mondta a doki, hogy alacsony és majd a 32 hetes vérvételen is ránézünk. A fehérvérsejt meg egy kicsit magas, de arra azt mondta,hogy ez a terhesség alatt magasabb.
2009. jún. 30. 21:05
 8/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is volt/van gondom a dagadással, először a 23 hét környékén. Nekem vizesedett, de nagyon. Olyan volt, mint egy elefánttappancs. Mutattam a dokimnak, vérkeingésserkentőt írt fel, de én nem akartam gyógyszert szedni. Elkezdtem járni aromaterapeutához, aki vízhajtó masszázst csinált, meg javasolta a sok görögdinnyét magosan, illetve legalább heti egy petrezselymes krumplit. Nekem segített. Azóta csak ha egész nap talpon vagyok, akkor dagad. 33 h kismama

2009. jún. 30. 21:25
 9/16 anonim ***** válasza:

20:35 vagyok.Nekem az az érték jó, 216, de a fehérvérsejt az nekem is magasabb, 11.Azt mondta igen a doki hogy ez a terhességgel jár.

Várom hogy mit mondanak neked, hátha van rá valami jó homeós szer.

Jó éjt.

2009. jún. 30. 22:06
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Várom én is,hogy mit mond a védőnőd délben.Kedves tőled,hogy megírod!!

Minden jót mindenkinek!

2009. júl. 1. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!