Muszáj menni dokihoz ha dagad a lábfejem?
2 hetente járok terhesgondozóba,de csak a táppénzes papírom miatt.Igaz mindig megkérdezik,hogy van-e valami panaszom?Eddig nem volt,de 1 hete dagad a lábfejem.Elég ha ott szólok és ha legközelebb megyek a magándokimhoz akkor elmondom neki is. Vagy menjek jövőhéten orvoshoz?
34 hetes vagyok
csak azért érdemes megnézetni mert lehet toxémia jele is, de akkor a kéz is dagad. De ez ritkább eset.
Egyébként a terhesség velejárója, főleg ebben a nagy melegben. Polcold fel az sokat segit, és mászkálj, mert akkor megindul a keringés.
Köszönöm a válaszokat!
A vérnyomásomat folyamatosan nézem, mert állítólag magas, de csak ha fehér köpenyes méri :-)Olyan mértékben dagad a lábfejem,hogy szinte nem is látom bokám,és a papucsba cipőkben sem megy már bele olyan könnyedén.Hétfőn megemlítem a gondozóban (ott van orvos)aztán hátha elküld a magán dokimhoz.
Én is mindig nézem magam, nehogy dagadjak, félek a toxémiától.Nekem is magas a vérnyomásom, de csak ha mérik, a védőnőnél, itthon jó.De én már annyira elkettyedtem ezen hogy volt már itthon is magas, de le is ment magától, erre meg azt mondták nem adnak gyógyszert.Én már legszívesebben kidobnám a mérőt, de ha vége a terhességnek, az lesz az első.......
Na de tényleg, azért a védőnővel esetleg egy fehérjetesztet nézessél ha dagadsz.
Utolsó válaszolót kérdezném, hogy megírnád hogy mit mondott neked az a védőnő, ill. mit tanácsolt, milyen homeós bogyót, engem is érdekelne.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Nekem is volt/van gondom a dagadással, először a 23 hét környékén. Nekem vizesedett, de nagyon. Olyan volt, mint egy elefánttappancs. Mutattam a dokimnak, vérkeingésserkentőt írt fel, de én nem akartam gyógyszert szedni. Elkezdtem járni aromaterapeutához, aki vízhajtó masszázst csinált, meg javasolta a sok görögdinnyét magosan, illetve legalább heti egy petrezselymes krumplit. Nekem segített. Azóta csak ha egész nap talpon vagyok, akkor dagad. 33 h kismama
20:35 vagyok.Nekem az az érték jó, 216, de a fehérvérsejt az nekem is magasabb, 11.Azt mondta igen a doki hogy ez a terhességgel jár.
Várom hogy mit mondanak neked, hátha van rá valami jó homeós szer.
Jó éjt.
Köszönöm a válaszokat!
Várom én is,hogy mit mond a védőnőd délben.Kedves tőled,hogy megírod!!
Minden jót mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!