A vizeletemben 50 mg cukrot találtak. Tapasztalatok? A vércukrom mindig rendben volt terhelés is.34+3
Szia!
Ha a cukrod oké, akkor a vizeletben megjelenő cukor arra utal, hogy "éhezik" a szervezeted. Vagy keveset eszel, vagy alacsony szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztasz.
Én ugyanígy jártam előző terhességemnél. Doki és védőnő is azt mondta, éhezik a szervezet, mert amit megeszek, a baba felfalja:) Én még fogytam is a 30.héttől. Nem voltam cukorbeteg!
Most ismét babát várok, kiváncsi vagyok, ő is olyan kis kannibál lesz-e, mint a bátyja:)
Még valami...
Amikor régebben elkaptam egy hasmenős vírust, alig ettem ugye... És rá pár napra kellett laborba mennem, ott szintén cukor volt a vizeletemben. Akkoris azt mondták, hogy látszik hogy nem ettem, és éhezik a szervezet.
Köszönöm a válaszokat!
Én nem éhezek!!!!Sőt!
Az éhezésnél aceton van a vizeletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!