Tegnap voltam orvosnál az ultrahang nem mutatott semmit de az orvos mondta van valami furcsaság. Fáj a hasam és hol a jobb oldalon hol pedig a bal oldalon szurkál.3 hét mulva kell vissza mennem. Lehet ez baba? Mikor jönnek a tünetek?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 25. 09:11
1/5 anonim válasza:
Lehet ez baba, de mikor kellene megjönnie a menszeszednek, mert ha késik, pláne lehet!!!!Hol tart a ciklusod?
2/5 A kérdező kommentje:
igazábol 10-dikén kellet volna megjönnie de elötte volt 3.-án és csak aznap.
2008. ápr. 25. 09:15
3/5 anonim válasza:
Ha feltételezzük, hogy babócád lesz, akkor -van akinél hamarabb-, de általában a 4. héten jönnek a hányingeres, émelygéses tünetek. Ha terhes vagy és hogy hány hetes úgy tudod kiszámolni, bár nem tudom, hogy milyen hosszúak a ciklusaid, hogy az utolsó mensesed első napjához hozzáadsz 2 hetet és onnan számolod a heteket. Eleinte ( az 5. hétig) még csak a petezsákot lehet kimutatni, de ilyenkor is vannak olyan tüneteke, amikből tudsz valószínűsíteni. Ilyenek: a cicik megduzzadása és főleg a mellbimbók viszketése, a szeméremajkak lilás elszíneződése, de legtutibb, ha veszel egy tesztet és megcsinálod, mert azok már pár napos terhességet is ki tudnak mutatni. Olyat vegyél, ami 99%-ra biztosat mér és már 2-3 napos terhességet is kimutat. Ezek rá vannak írva a dobozára.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszod. Reménykedünk hogy baba lesz de most olyan érzés van a hasamba mintha megakarna jönnö. Általában minden hónap 10.-én jött meg.
2008. ápr. 25. 11:32
5/5 anonim válasza:
:o) Akár ez is utalhat a babára... mintha meg akarna jönni... aztán mégse jön meg... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!