Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismami vagyok a...

21 hetes kismami vagyok a napokban nagyon is éreztem a baba mozgását viszont tegnap óta alli talán ha egyszer. ugye nincs semmi baja csak most pihizik?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 25. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap előtt a védőnő mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SŐT. Ez már nem is mozdulat.. :)) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb időt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;)

Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egyből felébred, és már arra is reagál.. :)

Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes.

32 hetes kismama

2008. ápr. 25. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi nincs baj.Az én babóm is pihizik,néha egész nap alig érzem.De utána bepotolja:)A front is lehet!Ne aggódj.Minden jót.26hetes kismama
2008. ápr. 25. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:

En is 21 hetes kismama vagyok,es ugyan igy van nalunk is.Kedden ,szerdan annyit mozgolodott,rugdosott,es tegnap mar szinte alig,talan csak este ereztem egy kicsit,ma viszot meg nem.De ne izgulj Te se,biztos,h semmi baj nincsen,egyszeruen meg kicsike,es nem erezzuk minden mocorgasat,de ahogy olvasgatom azert akkor is elofordul olyan nap,h kevesebbet mocorog.

Nagyon boldog babavarast kivanok neked!

2008. ápr. 25. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj!Az én kisbabám is ilyen volt tegnap, az NST is alig lett jó..De ez volt velünk 20-25hetes korunkban is.Szórakozott velem a kis lurkó!Egyik nap rengeteget mozgott, aztán 2-3napig alig.Emlékszem, még el is mentem a védőnénihez, hogy nézzünk stívhangot, mert nagyon rossz érzés volt!Aztán megnyugtatott.Ha téged is, akkor menyj el hozzá, és nézzetek egyet, de ez teljesen normális, hogy ilyen , és ilyen is lesz!Nyugodj meg!
2008. ápr. 25. 09:19
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokatlegalább megnyugodtam,hogy nem vagyok egyedül :) pfuuuu
2008. ápr. 25. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!