A karcagi orvosokról mi a véleményetek? És akik már ott szültek: milyen az ellátás; mennyit lehet a baba az anyukával a szülés utáni napokban?
szülésnél rendesek. 2óra "megfigyelés"után-amikor is szinte egyedül vagy,csak a szülésznő pakol-betolnak a szobába-szerencsére van babás szoba is. Ha babásba kerülsz-én javaslom, hogy kérd magad ilyenbe-akkor aznap még nem,de másnaptól egész nap veled van a pici,éjfélkor viszik el, fürdetni,ha kéred, vissza viszik fürcsi után. Egyébként hajnal 4-5 órakor viszik vissza,utána megint tiétek az egész nap. Ha nem babás szobába mész, akkor 3 óránként viszik szopizni,ha a csecsemős rendes, akkor 15-20 perc után nem viszi el, ha épp a genya van szolgálatban, az a melledről is letépi szopi közben-na,az nem kellemes,volt benne részem. A kaja pocsék,a takarítónéni aranyos!! Én 2x szültem,az elsőnél babásban voltunk, a másodiknál nem babás szobába,szóval tudom miről beszélek.A dokik viszonylag rendesek-attól függ....
senkinek nem adtam egy vasat se.
Szia! Javaslom neked hogy menj el egy szülőszoba látogatásra, minden hónap első keddjén van délután, szülésznő vezet körbe. Lehet kérdéseket is feltenni, egy csecsemősnővér is beszél a szülés utáni napokról, az osztáy rendjéről, stb. Nagyon tanulságos! Érdeklődj a védőnődnél.
egy másik anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!