Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon gáz ha valaki teherbe...

Nagyon gáz ha valaki teherbe esik mielőtt férjhez menne?

Figyelt kérdés
Terhes lettem, de a párommal még nem élünk együtt, nem vagyunk házasok. Mennyire ítélik el ezt az emberek? A párom családja úgy néz rám mintha egyedül én csináltam volna ezt a babát és szemtségtörést követtem volna el. A párom el fog venni, de őket csak az érdekli, hogy mit szólnak majd az emberek. Terhesen jobb férjhez menni, vagy inkább a kicsi születése után?
2008. ápr. 24. 23:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :)
2008. ápr. 25. 07:55
 12/21 anonim ***** válasza:
26 hetes terhes vagyok,mi se éltünk együtt,nem vagyunk házasok...kapcsolatunk 5.hónapjában sikerült összehozni a babát..:-)) párom szülei egyből lagzit akartak,mondtam h nem,nem akarom...elfogadták..párom elvenne,de én nem akarom...lehet hülyeség közös gyerekünk lesz,együtt éljük le életünket,de nem akarok házasodni..és nem az a lényeg ki mit szól,hanem h Ti mit szeretnétek:o))
2008. ápr. 25. 07:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Falun élsz? mert ott még tartja magát a a nézet, hogy baba csak házasságban, bár inkább a szülői generációban.

Egyébként manapság már azt teszel, amit akarsz.

2008. ápr. 25. 08:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Városban élünk, csak a párom családja nagyon maradi és megkeserítik az örömömet azzal, hogy "bűnösként" kezelnek... :(
2008. ápr. 25. 08:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Én nem akarlak elkeseríteni, de bűn. A világ és az emberek megítélése szerint nem. De isten szerint igen, és előtte el kell majd számolnotok, ez paráznaság, akár elfogadják ezt az emberek akár nem, akár elhiszik akár nem. Attól hogy nem hiszed, hogy van áram a konektorban , még ott van és nem ajánlom, hogy bárki belenyúljon.

Mindenesetre, ha megbántad, mármint magát a bűnt, akkor Isten megbocsájtja!

Bocsi ha nagy port kavarok a válasszal, de úgy éreztem le kell írnom.

2008. ápr. 25. 09:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Anyukámék sem házasodtak össze, és hárman vagyunk testvérek! Na bumm! Kinek mi köze hozzá? Ez csakis a ti dolgotok. És különben is minden csoda 3 napig tart, ha majd megszületik a kicsi úgyis Ő lesz a központban. Nem igaz?
2008. ápr. 25. 09:04
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem bűn. Nem a 11. században élünk, ahol még a sok babona miatt ügyet csináltak ebből. Ne engedd, hogy bárki is elcsavarja a fejed és bűntudatot keltsen benned, mert a világ leggyönyörűbb dolga történik most Veled, amiért legfeljebb irigyelhetnek azok, akik nem nézik jó szemmel. Úgyhogy igenis állj ki a saját igazadért azok ellen, akik próbálják a boldogságodat csorbítani!

Mi már tavaly elterveztük az esküvőt a párommal most augusztusra, és eldöntöttük, hogy várunk addig és utána kezdjük el a próbálkozást, mert az úgy jobb. Aztán telt-múlt az idő, és rájöttünk, hogy egyáltalán nem jobb, mindketten már hónapok óta várunk a babára, erre a kis életre, és nem akarunk még fél évet várni! A baba megfogant, én köszönöm, jól vagyok (azért az esküvőt sem fújjuk le, bár őszintén szólva most már egy kicsit sem érzem fontosnak...)

2008. ápr. 25. 10:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Kit érdekel mit szólnak az emberek? Nem a középkorban élünk! Ha amúgy is össze akartatok házasodni és amúgy is akartatok babát, akkor nyilván örültök neki és ez a lényeg, a többiek nem számítanak. Ha most akart jönni ez a baba, akkor most kell megszületnie. Lehet, hogy mikor akartátok volna, akkor meg nem jön össze. Nem tudom hol éltek (városban vagy vidéken), hogy ilyenek a szülei (utóbbira tippelnék), az idősebbek lehet, hogy megszólank, de ne foglalkozz senkivel. A te dolgod, hogy kihord egészségesen, vigyázz magadra, nyugodt maradj, ne idegesítsd magad ezen, az nagyon árt a babának, majd a párod megvéd.

Mi jövőre terveztünk esküvőt, utána babát, most házfelújítás közepén vagyunk, erre 6 hetes terhes vagyok, az esküvőt előrehoztuk júliusra és úgy örülünk, hogy csuda! A párom anyukája furcsa csak, meg sem kérdezi hogy vagyok, de nem érdekel.

Senki és semmi nem számít csak te és a baba. És véletlenül se ess abba a hibába, hogy a szülei kiengeszteléseként mindenfélét megcsinálsz nekik, csak pihenj, majd örülnek a nagyszülők, ha megszületik.

2008. ápr. 25. 12:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenki másképp érzi boldogabbnak magát, az számít Te mit szeretnél. Ha szeretnél a párodhoz férjhez menni, és ő szeretne elvenni, házasodjatok össze. De csak akkor! Szerintem a várandós menyasszonyok gyönyörűek, mert már látszik, hogy nem csak házaspár, hanem család is lesznek.

Mi az esküvőt úgy alakítottuk, hogy a suli befejezése miatt adott volt, mikor szeretnénk gyereket. Így előtte nyáron volt az esküvő. Ha véletlenül előbb becsúszott volna a baba, nem várunk az esküvővel, mert tudtuk, hogy össze akarunk házasodni. De ez csak mi vagyunk, ti Ti vagytok.

A másik dolog, amit az egyik legszemetebb dolognak tartok a világon, és a párom családjában is megtörtént, hogy a férfi nem tehet semmiről, szegényt a lány sodorta bajba, és tönkretette az életét. Mintha a fiút megerőszakolták volna, vagy ő nem tudna védekezni (ha így akar szexelni, igenis vállalja a gumit, ne a lánytól várja a megoldást).

Na mindegy, a lényeg, hogy akkor is biztos kiakadnak majd, ha a sebtiben kötött, és nem teljesen biztos döntésen alapuló házasság tönkremegy (azért remélem, hogy nem), és a válás miatt kell félni a szomszédok véleményétől.

2008. ápr. 25. 13:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha akár egyáltalán, akár a baba érkezése miatt úgy érzitek lelkileg, hogy össze kell házasodnotok, akkor tegyétek meg a baba születése előtt. Egyszerűbb is lesz így, szerintem, mert ha megszületik, akkor csak tolódni fog az esküvő, nem ez lesz a legnagyobb gondotok. :)

A párod családjával meg ne törődj! Nem tudom, hol laktok, de próbáljatok meg mihamarabb különköltözni tőlük, kevesebbet találkozni, és majd ha lehiggadtak, úgyis közelítenek felétek, érezni fogjátok. Minden csoda csak 3 napig tart, - közhely, de így van! Tapasztalat...

Boldog babavárást kívánok kettesben! ;)

2008. ápr. 25. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!