Nagyon gáz ha valaki teherbe esik mielőtt férjhez menne?
Figyelt kérdés
Terhes lettem, de a párommal még nem élünk együtt, nem vagyunk házasok. Mennyire ítélik el ezt az emberek? A párom családja úgy néz rám mintha egyedül én csináltam volna ezt a babát és szemtségtörést követtem volna el. A párom el fog venni, de őket csak az érdekli, hogy mit szólnak majd az emberek. Terhesen jobb férjhez menni, vagy inkább a kicsi születése után?
Nem kismama ruham volt, hanem rendes eskuvoi, gyonyoru nap volt, en orulok, h nem vartunk a kicsi szuleteseeig :)
De az is szep, mikor a pici mar egy-ket eves, es ott totyog edes kis ruhaban mellettetek az eskuvom :)
2008. ápr. 24. 23:14
2/21 anonim válasza:
Szia.Mi 7 éve vagyunk a párommal, 2 éves a lányom, de nem vagyunk öszzeházasodva.Nem hinném hogy bűn lenne amit teszünk.Nekünk jó így .Majd összeházasodunk mikor összejön a lagzira a pénz.
2008. ápr. 24. 23:16
3/21 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy én 25 éves vagyok, a párom 29 és másfél éve vagyunk együtt...
2008. ápr. 24. 23:21
4/21 anonim válasza:
jajj dehogy is bün!!!!Annál csodálatosabb érzés nincs mikor egy új élet fejlődik és igaz szerelemből fogant!A jó és tartós kapcsolathoz nem papirok kellenek hanem őszinte szerelem!Én 20 hetes vagyok és majd csak juniusba lesz az esküvőnk!A baba nem véletlenül jött hanem mindketten nagyon nagyon akartuk!:)Boldog babavárást:)
2008. ápr. 24. 23:24
5/21 anonim válasza:
Én 29 éves vagyok és 30 hetes terhes.Tervezett baba.Nem mentem férjhez.Imádjuk egymást,meg is kérte a kezem.Igent mondtam,de valamiért mégis tartok tőle.Tudom hülyén hangzik,hogy gyereket szülök neki,de hozzámenni "félek",de ez van.Én kitoltam a baba születése utánra,nem sürgetem,valamiért inkább halasztgatom.Nekem így a jobb.Manapság nem a papírok számítanak.Ha össze akartok házasodni és a családnak ez annyira fontos,akkor fölöslegesen halogatjátok szerintem.Főleg mivel a jelek szerint téged is zavar ez.Nálunk szerencsére nem maradi a család,nem is említették a dolgot.Az a papír úgysem tartana össze minket,csak nehezítené a szétválást,ha neaggyisten arra kerülne a sor.
2008. ápr. 25. 00:12
6/21 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz a párod családjával, ha ennyire maradiak, az az ő bajuk, nálunk is jön a baba, mi együtt élünk, de nem házasodunk össze gyorsban, csak azért, mert jön a baba. Ráérünk utána is, amúgy is sokba kerül a vizsgálat, szülés és minden más. A lényeg, hogy szeretitek egymást és a többit tojd le!!!
2008. ápr. 25. 06:04
7/21 anonim válasza:
Szia!Nekem már van egy 3 éves gyermekem és most jön a második baba az esküvő júniusba lesz megtartva és nem azért,mert valaki bele eröszakol vagy elvárja.Most érezzük úgy,hogy itt az ideje.Én nagyon örülök neki,hogy ott van a gyermekem és a másik a pocimban.Nem zavar.
Ne foglalkozz azzal,hogy mások mit akarnak mit tartanak jobbnak Ti döntsétek el Nektek mi a jó,kényelmes!!!
Boldog baba várást!
2008. ápr. 25. 06:49
8/21 anonim válasza:
Szia! Nálunk is hamarabb jött a baba, mint az esküvő. Terveztük, hogy előbb-utóbb összeházasodunk, de közben megfogant a picur és én azt kértem a páromtól, hogy várjunk az esküvővel a pici születése utánig. Ugyanis nem akartam pocisan férjhez menni. Így elképzelhető, hogy az esküvőnkön már a pici lányunk lesz a legkisebb koszorúslány.:-)) De nem érezzük, hogy bármi is sürgetne minket. Egy kapcsolat nem attól lesz tartós, hogy papír van róla.
2008. ápr. 25. 07:15
9/21 anonim válasza:
Szia! Szerintem se foglalkozz a párod családjával. Én május 24-én állok oltár elé, a 26. héten. már igencsak látszik a pocim :). Elsősorban a pároddal kell döntenetek. a szülők meg majd megenyhülnek, ha megszületik a baba. az, hogy őket mások véleménye érdekel, az az ő problémájuk. Kérdés, téged mennyire befolyásol, hogy mit gondolnak az emberek. Ja, még hozzátenném , hogy a párom igencsak vallásos családban nőtt fel. Boldog babavárást!
2008. ápr. 25. 07:40
10/21 anonim válasza:
Elítélendő lenne, ha a múltban élnénk.Mi 5 éve vagyunk eggyütt és csak megmosolygom azokat akik nagy hassal rohannak a házasságköztőbe, hisz ha ezelőtt nem akkor most minek.Nekünk minden pénzünk a házra megy, aés addig nem lesz esküvő amíg nem marad "fölös" pénzünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!