Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártok a babámnak ha megiszok...

Ártok a babámnak ha megiszok egy doboz sört?

Figyelt kérdés
Nem minden nap vagy ilyesmi csak most annyira megkívántam a sört,hogy alig bírom ki hogy ne igyak egyet! Nem tudom miért?! De nem akarok ártani vele a babámnak. Szerintetek? 39 hetes kismama vagyok :)
2012. máj. 29. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmnek azt mondta a doki, hogy nyugodtan ihat sört, bort, persze nem állandóan hanem alkalomadtán, ha megkívánja. A barátnőmre volt hogy naponta rájött a sörihatnék. Eleinte nem is foglalkozott vele, de már olyan szinten kívánta, hogy felhívta a dokit. Azt mondta neki ha naponta megiszik egy pohárral sem árt a babának. Természetesen nem ivott naponta, de amikor megkívánt egy pohár sört vagy bort megitta. (a durva az, hogy ő csak a csapolt sört kívánta, a dobozból vagy üvegből már nem kellett neki:D)

A picur már rohangál és makk egészséges.

2012. máj. 29. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egészségedre! :) Egy sör nem a világ, az már nem fog ártani a babának. Ha esetleg meg megindul majd a szülés, aminek azért kicsi az esélye, mire bekerülsz a kórházba, már rég kiment belőled, és a kutya se tudja meg. Vérvételből csak akkor tudják meg, ha azt vizsgálják. De nem hiszem, hogy a szülő nők alkohol %-át néznék...
2012. máj. 29. 14:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Sztem egy egészet azért ne igyál de én is ittam már 3x 2 kortyot mikor a párom itta és megéreztem az illatát és megkívántam. Sztem nem megy kárba nálad se a maradék hiszen a te párod is biztosan segít az elfogyasztásban :-D 23hkm
2012. máj. 29. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!