Duphastonnal kapcsolatban kérdés. Ugye azért nagy bajt nem okozhattam?
Figyelt kérdés
5 hetesen derült ki hogy van egy hematómám, a doki kiírta ezt a gyógyszert, de mondta, hogy rendszeresen szedjem, 8 óránként, ne össze-vissza mert az többet ártana mint használna.
8 hetesen már nem látta a hematómát hála Istennek, de mondta, hogy a 12.hétig azért szedjem a duphastont.
Az elmúlt időszakban viszont néha kicsit káosz volt itthon, fiam beteg volt, és volt 1-1 szem amit elfelejtettem bevenni.Ez nagy gáz?
Amúgy már 10 hetes vagyok és hála Istennek minden oké,nem vérzek meg semmi baj.Mostanság volt ez a mulasztás nem az elején.
2012. máj. 29. 13:15
1/3 anonim válasza:
Én is szedtem, háromszor maradt ki egy-egy szem, nem lett semmi, 1 hónapos a baba. Innentől azért figyelj, de nem hiszem, hogy gondot okozna. :)
2/3 anonim válasza:
Nem okoz olyan nagy problémát, de addig mindenképpen szedd, míg a doki mondta.
Nekem az első terhességemnél a 16. hétig kellett szednem.
31hkm
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Igyekszem odafigyelni, a telefonom is beállítom, de néha olyan szétszórt vagyok, hogy nemigaz...tudom, hogy ez nem ok, meg jobban oda kell hogy figyeljek...
2012. máj. 29. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!