Milyen betétet ajánlanátok gyermekágyas időszakra? Kinek mi vált be?
Én a Molimed bugyit használtam. Gyakorlatilag olyan, mint a babáknak a bugyipelenka, de garantáltan nem folyik ki sehol semmi. A 10 darabos bőven elég volt, nagy a nedvszívó képessége, éjszakát is simán kibírta, pedig dőlt a vér az első 2 nap. Tök jó volt, csak felhúztam és kész, nem kellett a betéttel vacakolni, félni hogy kifolyik. Csak ajánlani tudom, nekem is szülésznő ajánlotta!
13. vagyok!
Én az elsőnél vettem tenát is. 1. nap után mondtam a férjemnek, hogy be ne jöjjön utánam valami mással, mert nem bírom. Lehet valamit rosszul csináltam, de nekem kifolyt a tenából, minden csupa vér volt. Akkor ajánlotta a szülésznőm ezt.
A második gyerkőcnél már be sem próbálkoztam mással. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, de nekem megérte, kényelmes és biztonságos volt, és ha körül nézel gyógyszertárakban kapsz olcsóbban is, én 2900 ft-ért vettem, és elég volt 1 csomag az első pár napra, utána a sima betét is elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!