Nem vagyok egyszerű helyzetben. 4 terhességből egy gyermekem született meg, a többi spontán vetélés, vagy missed ab. A kedvenc nődokim nem vállal terhesgondozást. Az előző tershesdokim nem jött be a szülésre, mert mata részeg volt szombat este. Kivizsgálásra lenne szükségem, hogy miért halnak el a terhességeim. Most elmentem egy jóhírű, jó pénzéhes nődokihoz, aki azt mondta, hogy nem kell genetika, csak egy vérvétel. Szerinte ha minden negatív, akkor mehet a dolog. Az aszisztense cseppet sem kedves, miatta vártam ma a kórházban vagy két óra hosszat a beutalómra. (hosszú beszélgetésbe merült a kolléganőjével)
Ismertek olyan orvost, aki alapos, normális, utána jár a dolgoknak? Nem szeretnék egy újabb terhességbe belefogni, amíg nem szerzek bizonyosságot.
2012. máj. 15. 11:39
1/3 anonim válasza:
Egy spontán vetélésem nekem is volt sajnos - így részben átérzem a helyzetedet. Dr. Rácz Krisztina doktornőt ajánlanám neked. Engem ő küldött el hormonvizsgálatra (vérvétel a 12. napon)- ki is derült, hogy a méhnyálkahártyám nem tudott kellőképp megvastagodni. Duphastont szedtem, 4 hónap múlva baba lett belőle. Genetikus orvos pedig dr. Medve László, vagy dr. Orosz László (kombinált tesztes uh-ot csinált nekem a 12. héten) Mondjuk ők drágábbak. A doktornő egyébként nagyon kedves, jó szakember, az asszisztense is segít mindenben. Volt, hogy receptet szerzett nekem, mert a doktornő konferencián volt más városban. Sok szerencsét a babához, fel a fejjel! :)
2012. máj. 15. 12:26
2/3 anonim válasza:
Esetleg Kovács Róbert vagy Molnár Balázst is tudnám ajánlani
2012. máj. 15. 13:00
3/3 anonim válasza:
Nekem 5 terhességből 3 vetélésem volt. 2éve született a kisfiam és szerettük volna ha hamar jön a kis tesó. Én Csóka Miklóshoz járok és jártam Ő minden vizsgálatot megcsinált. Igaz ő úgy tudom csak kedden délelőttönként van a Nyiregyi kórházban. Ha érdekel privibe válaszolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!