Fogyás terhesen?
Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok, és eddig fogytam 7 kilót. Az ételektől rosszul vagyok, főleg a zsírosaktól. Nem kívánok semmit, van, hogy alig eszek egy nap valamit. Nem árt ez a babának? Nem bánom, hogy fogyok, az első terhességemből sok plusz kiló rajtam maradt, ami nem akart eddig lemenni.2012. máj. 29. 09:57
1/6 anonim válasza:
Több ilyenről hallottam már. de hogy mennyire ártalmas a babának, az jó kérdés. Nőgyógyászoddal miért nem beszélsz erről?
2/6 anonim válasza:
Ahogy írod van rajtad felesleg, tehát a babádnak van miből elvennie.
3/6 A kérdező kommentje:
Mondtam a nőgyógyászomnak, azt mondta, hogy próbáljak meg egész nap enni, csipegetni valamit. PL: kekszet. Nem akartam mondani, hogy a fiamnál is egész nap csipegettem valamit, így fel is jött rám 30 kiló, ami azóta is rajtam van.
2012. máj. 29. 10:17
4/6 anonim válasza:
Én még csak a 8. hétben járok, és 1 kilót fogytam. próbálj meg azért enni gyümölcsöt, de én is azt olvastam, h. akin már van felesleg, az nem baj ha fogy, mert a baba el tudja venni azt , ami neki kell.
5/6 Adilari válasza:
Szia!Én sem vagyok sovány,bár én nem vagyok rosszul,meg nincs hányingerem csak most költöztünk Falura nem rég gyerkők miatt és ugye a nagy kert a nagy ház a 2 gyerek....szóval fogytam 5 kg-ot és 16 hetes vagyok!Azt mondta dokim is és védőnőm is hogy nyugi ez még nem drasztikus,ha csak nem megyek 9-10 kg fogyás fölé!
6/6 anonim válasza:
Szia! Én most 13 hetes és eddig én is csak fogytam. Nálam rosszabb a helyzet, mert én mindig is vékony voltam, 54 kg-val kezdtem a terhességet, most 52-nél tartok. Ez nem olyan sok, de én megérzem magamon. Én sem kívánok semmilyen kaját, de próbálok napjában többször keveset enni. Sokszor még este 9 kor is eszem, mert éjszakára nagyon leszív a kicsi és reggel meg az üres gyomromtól szoktam hányni. Ezt én sem értem, de így van.
Sztem a kicsi így is elveszi azt amire szüksége van, mert eddig szépen fejlődött, és mindene rendben van...
Bizakodjunk! Azért kitartást kívánok, és Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!