Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellső falon, mélyen tapadó...

Mellső falon, mélyen tapadó lepény mit jelent?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy mellső fal nem érdekes, a méhed alülső falán tapad, nem hátul. Hátul szokott gyakrabban, de a mellső is teljesen normális. A mélyen azt jelent, hogy még valamiylen fokban fedi a belső méhszájat. Ez ha nő a méhed, fel fog húzódni jobb esetben, a legtöbb esetben igen, ha nem (a második trimeszter feléig erről nem szeretnek nyilatkozni)akkor, esetleg császárt vonhat maga után. Ne izgulj, neked is feljebb megy majd, nekem is így volt!!!Addig::::sokat pihenj, ne cipekedj, semmi megerőltető és a sex is kerülendő, mivel előfordulhat tőle vérzés!

Boldog babavárást!

2008. ápr. 24. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Jujj!

Teganp voltam az AFP-s Uh-n, és ott irták a papirra, 19 hetes vagyok.

Csak olvastam itt egy kérdésre feltett válaszokat, és hát nem egy öröm, ugy olvastam.

De mindenféleképpen megkérdezem az orvosomat.

Köszönöm a választ!

2008. ápr. 24. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:

19 hetesen még végképpen ne izgulj, majd ha még ráhúzoll egy hónapot és még mindig nem moccan feljebb, akkor esetleg a dokid is meg fogja említeni, hogy lehet belőle császár! Ne ijedj meg ettől, csak vigyázz magadra és kész!!!Az egyik ismerősömnek is csak 25 hetesen oldódott meg a dolog és most minden rendben!!!!

Első válaszoló.

2008. ápr. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!