Mellső falon tapadó lepény tompítja a baba mozgásait?
17 hetes vagyok,és aggaszt,hogy az enyhe bizsergésen,buborékoláson kívül nem érzek erősebb magzatmozgást.Talán a mellső fali lepény is tompítja?
A buborékolást se minden nap érzem.Baj lehet?
Szia!
Biztos, hogy nincs semmi baj! :)
Nekem mellső falon volt, 18 hetesen éreztem először, hogy mozog :), és a 20. héttől éreztem rendszeresen (akkor is inkább esténként)
egy 7 hetes kislány anyukája
szia
én a 17.hétben vagyok, szintén mellső falon van a lepény. és én sem érzem rendszeresen még. és néha aggaszt. akkor szoktam érezni ha lepihenek és jobban odafigyelek rá h mozog e. de nem minden nap érzem még.
az első kisfiammal a hátsó falon tapadt a lepény és 17.hétben már én is erőteljesen éreztem napi szinten. ezért aggodom én is kicsit most. de megnyugtatom mindig magam h ha baj lenne akkor fájna meg véreznék. :)
boldog babavárást neked is. :)
Igen a mellső falon tapadó méhlepény tompitja a baba mozgásának érzését és a hangokat is. + még ott a hasfal is ugye.
Nyugi nincs gond. minden terhesség más.
Egy anyuka azt irta a héten hogy a 10.-ik héten érzi a baba mozgását...amit nagyon kétlek.
Megnyugtattatok:)
Én is olvastam és hihetetlennek tartom,ahogy írtam én harmadik babámat várom,szóval rutinos vagyok az érzésekben,de garantáom,hogy a 10 héten nincs magzatmozgás.Vagyis van,csak nem érezheti a kismama.
Szerintem a belei játszadoznak és beképzeli,hogy a baba mozog:S
Szülésnél sem lesz gond a mellső fali lepény?
Szia!
Nem lesz semmi gond vele, amíg nincs a méhszájon!
Nekem semmi bajom nem volt vele, és nagyon könnyen kijött, szinte észre sem vettem :)
Könnyű szülést, és jó egészséget Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!