Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellső falon tapadó lepény...

Mellső falon tapadó lepény tompítja a baba mozgásait?

Figyelt kérdés

17 hetes vagyok,és aggaszt,hogy az enyhe bizsergésen,buborékoláson kívül nem érzek erősebb magzatmozgást.Talán a mellső fali lepény is tompítja?

A buborékolást se minden nap érzem.Baj lehet?

2010. ápr. 23. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nincs semmi baj.nekem is mellső falon tapadt,20 hetes voltam,mikor éreztem minden nap mozogni.
2010. ápr. 23. 08:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos, hogy nincs semmi baj! :)

Nekem mellső falon volt, 18 hetesen éreztem először, hogy mozog :), és a 20. héttől éreztem rendszeresen (akkor is inkább esténként)

egy 7 hetes kislány anyukája

2010. ápr. 23. 08:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem és köszi.Csak nekem Ő már a harmadik babám,és az előző terhességeimnél nagyon hamar éreztem erősebb mozgásokat is.Bár akkor mindkét esetben hátsó fali lepény volt.Ezért félek egy kicsit,hogy Ő vajon miért ilyen "lusta" ? :)A lepényre gondoltam hátha amiatt más a mozgás.
2010. ápr. 23. 08:43
 4/11 anonim ***** válasza:

szia

én a 17.hétben vagyok, szintén mellső falon van a lepény. és én sem érzem rendszeresen még. és néha aggaszt. akkor szoktam érezni ha lepihenek és jobban odafigyelek rá h mozog e. de nem minden nap érzem még.

az első kisfiammal a hátsó falon tapadt a lepény és 17.hétben már én is erőteljesen éreztem napi szinten. ezért aggodom én is kicsit most. de megnyugtatom mindig magam h ha baj lenne akkor fájna meg véreznék. :)

boldog babavárást neked is. :)

2010. ápr. 23. 08:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó,igen én is nyugtatgaom magam,hogy ha nagy baj lenne,jönnének a problémák.Csak olyan furi nem?Lehet aztán késöbb beindulnak? :)
2010. ápr. 23. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen a mellső falon tapadó méhlepény tompitja a baba mozgásának érzését és a hangokat is. + még ott a hasfal is ugye.

Nyugi nincs gond. minden terhesség más.

Egy anyuka azt irta a héten hogy a 10.-ik héten érzi a baba mozgását...amit nagyon kétlek.

2010. ápr. 23. 09:15
 7/11 anonim ***** válasza:
8:48as vagyok - igen fura, de nagyon remélem h beindul később :) mert szerettem nézni ahoghy vándorol a pocakomban valaki :) és jo is volt az érzés anno :) és már most is alig várom ezt :)
2010. ápr. 23. 10:14
 8/11 A kérdező kommentje:

Megnyugtattatok:)

Én is olvastam és hihetetlennek tartom,ahogy írtam én harmadik babámat várom,szóval rutinos vagyok az érzésekben,de garantáom,hogy a 10 héten nincs magzatmozgás.Vagyis van,csak nem érezheti a kismama.

Szerintem a belei játszadoznak és beképzeli,hogy a baba mozog:S

Szülésnél sem lesz gond a mellső fali lepény?

2010. ápr. 23. 10:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lesz semmi gond vele, amíg nincs a méhszájon!

Nekem semmi bajom nem volt vele, és nagyon könnyen kijött, szinte észre sem vettem :)

Könnyű szülést, és jó egészséget Nektek!

2010. ápr. 23. 10:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,Nektek is jó egészséget és mindenkinek kellemes babavárást!
2010. ápr. 23. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!