Normális az, ha óránként többször is megkeményedik a pocim?
Hány hetes vagy????nem mindegy!Ha még nem vagy 36 hetes, akkor enned kellene egy kis magnéziumot, én a Béres magnéziumot ajánlanám, abban 250 mg van, abból napi egyet egyél meg. A kemémnyedés a terhesség velejárója, normális dolog, de a méhszáj idő előtti kinyílása is okozhatja, úgyhogy amíg nem tudsz dokihoz menni, edd a magnéziumot, és mihamarabb irány a doki, hogy megvizsgáljon. Hogy nem fáj, nem görcsöl, az azt erősíti, hogy minden rendben, csak a terhes méhizomzat készül fel a nagy napra, ezek az összehúzódások mégegyszer mondom teljesen megszokottak, de abiztonság kedvéért, ki kellzárni a méhszáj egyéb problémáit is. Illetve azt sem szeretik néhányan, ha mondjuk óránként sokat keményedik.
Szóval nyugi: magnézuim és doktor bácsi, meglásd nincs semmi baj!
Boldog babavárást!
UI: nekem mindig akkor csinálja, amikor megnő a pocim, én folyamatosan szedem a Bérest, napi egyet.
Ha a vége felé jársz, akkor talán normális.
De ha még az elején, vagy a közepén, akkor mint az előttem szóló irta, enni kell a magnéziumot, nekem pl magne b6-ot kellett szednem 3*2-t, és pihenni, mert félő volt, hogy kinyilik teljesen a méhszáj.
Ez nem játék, vigyázni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!