Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lány szerettél volna és fiú...

Lány szerettél volna és fiú lett, vagy fiút szerettél volna és lány lett, hogy fogadtátok ezt?

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk, nekünk ő az első baba volt, viszont a családban a 4. lány unoka. Amikor kiderült a neme, mindenki szörnyülködött, hogy egy fiú is milyen jó lenne már ennyi lány közzé. Most megint babát várok, annyira boldog lennék ha lány lenne ő is, de már előre félek hogy mit fognak szólni a többiek. Mikor elkezdik mondani hogy na hátha fiú lesz, akkor annyival lezárom hogy lánynak kellene lennie, annyira felmérgelnek vele. Szívem szerint meg se mondanám nekik a nemét, majd ha kiderül. Lehet hogy bolond vagyok, de úgy érzem hogy egy kisfiút nem tudnék úgy szeretni mint egy kislányt. Nem tudom miért van ez, de a barátaink közt akiknek fia van, mindegyik annyira rossz gyerek, lehet hogy attól tartok hogy ha fiam lesz, ő is olyan rossz lesz?!

2012. máj. 27. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Te sem gondolod komolyan hogy nem szeretnéd:) nekem két fiam van az elsőt fiúnak akartam a másodikat lánynak. Hát bevallom őszintén először bőgtem bánatomban, mert ő tudományos alapon készült mégsem jôtt be. Két nap alatt rndberaktam az agyam és már 8 hós a kicsi és egyszerűen szerelmes vagyok belé(is):) igaz hogy a fiúk elevenebbek, hangosabbak, de ők nagyon tudják imadni az anyukájukat nekm a nagyfiam 6 éves most van abban a korban, hogy én leszek majd a felesége. És majd mily büszke lehet az ember a naagy felnőtt fiára akinek majd le kell hajolni ha puszit adna az anyjának:) én elfogult vagyok a fiúkkal, de vágyom egy kislányra is. Más gyerekeit akármilyen neműek én is nehezebben viselem el ha rosszak ehhez ne hasonlítsd. A sajãtodnál biztos neked is van, hogy csak mosolyogsz rajta, hogy milyen kis édes. Amúgy nálunk 6 fiú és0 lány az arány a családban és jelentem még bírjuk idegekkel :) boldog babavárást!
2012. máj. 28. 00:03
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Én egész életemben úgy gondoltam, hogy nekem csak lányom lehet. Egy gyereket terveztünk csak. El nem tudtam volna képzelni, hogy mit tudnék csinálni egy fiúval, én is valami ilyesmit gondoltam, hogy nem fogom tudni szeretni.

18 hetes UH-n szépen megmutatta a kukiját :) Bevallom, nagyon csalódott voltam. Aztán a terhesség hátralévő részében hozzászoktam a gondolathoz, hogy fiam lesz, és amikor megszületett és először megláttam, már tudtam, hogy ha lányom lenne őt se tudnám jobban szeretni. Most 3 hónapos és eljutottam oda, hogy örülök neki, hogy fiú lett, mert most meg azt nem tudom elképzelni, hogy egy kislányt hogy tudnék ennyire szeretni :)

Hidd el, a gyerekedet mindennél jobban fogod szeretni, akármilyen nemű lesz, akkor is, ha most ezt még el sem tudod képzelni.

2012. máj. 28. 00:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi kislányt szerettünk volna, de a 22hetes ultrahangon mondta a dokim, hogy kisfiú!

Először picit csalódottak voltunk, de már megbarátkoztunk vele! :)

Őt is ugyanúgy fogjuk szeretni-én már most szerelmes vagyok! :)

A rokonokkal meg ne foglalkozz, nem hiszem, hogy bármi közük lenne hozzá!!!

Az a lényeg ti mit gondoltok!

De ettől függetlenül, ha fiú lenne is szeretnéd(a rosszaság meg nevelés kérdése)!!

Mégis csak a pocakodban növekszik 9 hónapig! :)

Boldog babavárást!!

27hkm

2012. máj. 28. 00:26
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Lányt szerettem volna, és 7hónapig annak is mutatta magát. Aztán kiderült, hogy kisfiú. A világért sem cserélném lányra!:) Nem rossz, tündér, imádja ha puszilgatom, persze csak úgy fiúsan:), lehet vele beszélgetni az élet nagy dolgairól, nem hisztizik, stb,stb...:) Most tervezünk babát a párommal, és én fiút szeretnék ismét, ő lányt.

Lényeg, hogy attól mert az ismerős fia rossz, a tiéd nem lesz törvényszerűen szintén rossz:) És hidd el, fogod szeretni annyira, mint a kislányod. Csak nézd meg a fiús anyukákat! Össze vannak nőve a pici csemetéjükkel :)))

2012. máj. 28. 00:54
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ezen tényleg ne rágd magad.

Nekem anno teljesen mindegy volt a neme, csak az volt a kívánságom hogy egészséges legyen. Ettől függetlenül azt gondoltam, hogy egy lány sokkal könnyebb lenne, valahogy közelebb áll hozzám, mert a lányok dominálnak a családban, au-pairként 4 lányra vigyáztam, stb. Szóval nem nagyon tudtam elképzelni mit kezdenék egy fiúval. De fiú lett. Amikor kiderült egy percig sem voltam csalódott, örültem. És az összeszokási idő után pedig már teljesen természetes volt hogy fiam van. Imádom. Ja és nagyon jó fiú, nem hisztis, nem rossz, persze csíntalan, kis komisz, de ez egy kisgyereknél tökéletesen belefér.

2012. máj. 28. 06:40
 6/9 anonim ***** válasza:
36%

Ez annyira butaság!

Nem a gyereke nemét szereti az ember, hanem a gyereket. Nem azt,hogy fiú vagy lány!

Amikor terhes lettem, kislányt szerettem volna. Nem tudom, valahogy úgy gondoltam,hozzám kislány illene.

Elég korán, a 15. hétben megmutatta,hogy ő már pedig fiú lesz.

Nem mondom,hogy egy halovány csalódottság nem futott át rajtam, de ez kb. két napig tartott. Aztán megszoktam,hogy fiam lesz és kész.

Lassan 6 hónapos lesz és oda nem adnám semmi pénzért.

Ráadásul van az ismerősi körünkben két baráti pár, aki most fog Czeizel Endrével fiút "csináltatni", mert csak lányuk van és szeretnének fiút!

Ilyenkor a férjemmel mindig úgy kihúzzuk magunkat,hogy milyen szerencsés,hogy van már fiunk!

2012. máj. 28. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Lányt szerettünk volna mindketten. Terhes lettem sok vizsgálat,és beavatkozás után,mert előtte nem sikerült. Az a baba az elsö trimeszterben elment. Majd ismét babát vártam, őt a 22.héten elveszítettük. Kisfiú volt. Ezek voltak az előzmények,ami után nem érdekelt, hogy fiú vagy lány,csak megszülessen és egészséges legyen. 2fiam van végülis és imádom őket. Akik nem tudják milyen nehéz egyeseknek teherbe esni, gyermeket elveszíteni, azok nem gondolnak bele,hogy tök mindegy a gyerek neme,a szeretet nem azon múlik! Nincs testvérem, így a mi családunkban csak a részemről lehet unoka,de soha senki nem piszkált azért,hogy kislány vagy kisfiú lenne a jó...
2012. máj. 28. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Szia. Nalunk erdekesen alakult ez az egesz. Amikor terhes lettem, parom mondta hogy kisfiu lesz, de en kotottem az ebet a karohoz, hogy mar pedig lany. Olyan erzesem volt hogy kislanyunk lesz, meg nevet is valasztottam, csak lanyos dolgokat kerestem, egyszoval lanyra allt be az agyam. Parom mindvegig csak mosolygott, hogy o tudja mit csinalt alapon, kisfiu lesz :) Na eljott a 20 hetes ultrahang, es megmutatta magat hogy o kisfiu, es valami hihetetlen boldogsag kapta el a szivemet, annyira orultem hogy el sem tudom mondani, sirtam a boldogsagtol. Egy percig sem voltam csalodott, sot utana semmi mas nem erdekelt csak az hogy egy gyonyoru kisfiam lesz, es az is lett. Imadjuk es o a mindenunk. Hozzateszem hogy a csaladban o az elso fiu unoka, igy mindenki nagyon boldog volt, de ha lany lett volna akkor is orultek volna neki. A fo az amugy is az volt hogy mindegy csak egeszseges legyen. Nem kell sajnalni ha kislany lesz a kovetkezo is, orulni kell neki, hisz a ti gyermeketek. Az meg hogy masok mit szolnak hozza, hat nagyivben tegyetek ra. Hidd el a neme nem szamit, ugyanugy fogod szeretni barmi is legyen az.

Boldog babavarast neked. :)

2 honapos kisfiu anyukaja

2012. máj. 28. 09:46
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Milyen furcsa, hogy ezek a babák már iskolába járnak :)
2018. ápr. 5. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!