Lány szerettél volna és fiú lett, vagy fiút szerettél volna és lány lett, hogy fogadtátok ezt?
Én egész életemben úgy gondoltam, hogy nekem csak lányom lehet. Egy gyereket terveztünk csak. El nem tudtam volna képzelni, hogy mit tudnék csinálni egy fiúval, én is valami ilyesmit gondoltam, hogy nem fogom tudni szeretni.
18 hetes UH-n szépen megmutatta a kukiját :) Bevallom, nagyon csalódott voltam. Aztán a terhesség hátralévő részében hozzászoktam a gondolathoz, hogy fiam lesz, és amikor megszületett és először megláttam, már tudtam, hogy ha lányom lenne őt se tudnám jobban szeretni. Most 3 hónapos és eljutottam oda, hogy örülök neki, hogy fiú lett, mert most meg azt nem tudom elképzelni, hogy egy kislányt hogy tudnék ennyire szeretni :)
Hidd el, a gyerekedet mindennél jobban fogod szeretni, akármilyen nemű lesz, akkor is, ha most ezt még el sem tudod képzelni.
Mi kislányt szerettünk volna, de a 22hetes ultrahangon mondta a dokim, hogy kisfiú!
Először picit csalódottak voltunk, de már megbarátkoztunk vele! :)
Őt is ugyanúgy fogjuk szeretni-én már most szerelmes vagyok! :)
A rokonokkal meg ne foglalkozz, nem hiszem, hogy bármi közük lenne hozzá!!!
Az a lényeg ti mit gondoltok!
De ettől függetlenül, ha fiú lenne is szeretnéd(a rosszaság meg nevelés kérdése)!!
Mégis csak a pocakodban növekszik 9 hónapig! :)
Boldog babavárást!!
27hkm
Lányt szerettem volna, és 7hónapig annak is mutatta magát. Aztán kiderült, hogy kisfiú. A világért sem cserélném lányra!:) Nem rossz, tündér, imádja ha puszilgatom, persze csak úgy fiúsan:), lehet vele beszélgetni az élet nagy dolgairól, nem hisztizik, stb,stb...:) Most tervezünk babát a párommal, és én fiút szeretnék ismét, ő lányt.
Lényeg, hogy attól mert az ismerős fia rossz, a tiéd nem lesz törvényszerűen szintén rossz:) És hidd el, fogod szeretni annyira, mint a kislányod. Csak nézd meg a fiús anyukákat! Össze vannak nőve a pici csemetéjükkel :)))
Szerintem ezen tényleg ne rágd magad.
Nekem anno teljesen mindegy volt a neme, csak az volt a kívánságom hogy egészséges legyen. Ettől függetlenül azt gondoltam, hogy egy lány sokkal könnyebb lenne, valahogy közelebb áll hozzám, mert a lányok dominálnak a családban, au-pairként 4 lányra vigyáztam, stb. Szóval nem nagyon tudtam elképzelni mit kezdenék egy fiúval. De fiú lett. Amikor kiderült egy percig sem voltam csalódott, örültem. És az összeszokási idő után pedig már teljesen természetes volt hogy fiam van. Imádom. Ja és nagyon jó fiú, nem hisztis, nem rossz, persze csíntalan, kis komisz, de ez egy kisgyereknél tökéletesen belefér.
Ez annyira butaság!
Nem a gyereke nemét szereti az ember, hanem a gyereket. Nem azt,hogy fiú vagy lány!
Amikor terhes lettem, kislányt szerettem volna. Nem tudom, valahogy úgy gondoltam,hozzám kislány illene.
Elég korán, a 15. hétben megmutatta,hogy ő már pedig fiú lesz.
Nem mondom,hogy egy halovány csalódottság nem futott át rajtam, de ez kb. két napig tartott. Aztán megszoktam,hogy fiam lesz és kész.
Lassan 6 hónapos lesz és oda nem adnám semmi pénzért.
Ráadásul van az ismerősi körünkben két baráti pár, aki most fog Czeizel Endrével fiút "csináltatni", mert csak lányuk van és szeretnének fiút!
Ilyenkor a férjemmel mindig úgy kihúzzuk magunkat,hogy milyen szerencsés,hogy van már fiunk!
Szia. Nalunk erdekesen alakult ez az egesz. Amikor terhes lettem, parom mondta hogy kisfiu lesz, de en kotottem az ebet a karohoz, hogy mar pedig lany. Olyan erzesem volt hogy kislanyunk lesz, meg nevet is valasztottam, csak lanyos dolgokat kerestem, egyszoval lanyra allt be az agyam. Parom mindvegig csak mosolygott, hogy o tudja mit csinalt alapon, kisfiu lesz :) Na eljott a 20 hetes ultrahang, es megmutatta magat hogy o kisfiu, es valami hihetetlen boldogsag kapta el a szivemet, annyira orultem hogy el sem tudom mondani, sirtam a boldogsagtol. Egy percig sem voltam csalodott, sot utana semmi mas nem erdekelt csak az hogy egy gyonyoru kisfiam lesz, es az is lett. Imadjuk es o a mindenunk. Hozzateszem hogy a csaladban o az elso fiu unoka, igy mindenki nagyon boldog volt, de ha lany lett volna akkor is orultek volna neki. A fo az amugy is az volt hogy mindegy csak egeszseges legyen. Nem kell sajnalni ha kislany lesz a kovetkezo is, orulni kell neki, hisz a ti gyermeketek. Az meg hogy masok mit szolnak hozza, hat nagyivben tegyetek ra. Hidd el a neme nem szamit, ugyanugy fogod szeretni barmi is legyen az.
Boldog babavarast neked. :)
2 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!