Szerintetek fiú vagy lány?
17 hetes vagyok, tegnap voltunk a Párommal az UH-on...
A doki jó ideig próbálkozott és azt mondta, hogy kellett volna még egy kis szerencse és egy kicsit jobban széttárt lábacskák... :-) Mondhatna vmit, de inkább nem mondja, nehogy két hét múlva azt kelljen mondania, hogy: Bocs, mégse.
Sokszor néztem a neten UH képeket... Olyan mintha puncit láttam volna... A Párom meg kukit látott. :-D Én lányt szeretnék, Ő fiút... De, ha az orvos nem látta, mi még úgy sem láthattuk, nem? Csak a képzeletünk játszik velünk?
Egyszer azt olvastam, hogy "fiúból még lehet lány, de lányból már nem lehet fiú"... Az orvos lehet, hogy fiút látott?
Bocs, ha hosszú lett! :-D
Azt hittem, hogy legalább van képed!! :)
Amit leírtál abból nem sok minden derül ki!!!
Nem tudom ebben hiszel-e, de tapogasd ki, hogy hol fekszik a hasadban a babád.Ha baloldalt van inkább akkor fiú, ha jobb akkor meg lány.Nálunk a családban ez mindenkinek bejött!!!
Köszönöm... Csak olyan kíváncsi vagyok! :-)
Valami olyasmit halottam egyszer, hogy bizonyos ideig közel egyforma a két nemiszerv, aztán a lányoknál visszahúzódik és az lesz a csikló, a fiúknál meg megnő és az lesz a kuki...
De, amit írtál Kedves Első, az is logikus... Sőt, lehet logikusabb is mint ez... ;-)
Kép nincs, mert próbálkozott a Doki, de nem jött össze... Az is csoda, hogy nem csak a hátát mutatta, mint eddig, hanem láttuk legalább profilból. :-D
Nekem se látta 17 hetesen :( Tudom rossz ,de előbb utóbb te úgyis kiderül :) Én pénteken megyek a 20 hetes genetikaira akkor talán kiderül...vagy nem :)
Most még kíváncsibb vagyok,mert mindenki szerint kislányos pocim van, és a szívhangfigyelő alapján azt is tudom,,hogy jobb oldalt fekszik mindig :) Ezt amúgy még nem hallottam :)
Én a 18hetes genetikai UH-n tudtam meg, hogy kisfiam lesz.A doki magától mondta, vagyis elötte megkérdezte szereteném-e tudni. Rendes volt nagyon. :)
Utána a saját dokimhoz is mentünk, Ő már meg is mutatta a fütyijét :)
Nagyon örültem neki, mert eddig akárhányszor voltunk dokinál és láttuk , lehetetlen pózokban feküdt. Fejjel lefelé, meg háttal :) Azt hittem majd sose tudjuk meg.
Egyébként fiúkból nem lesznek lányok, és a fiúkat elöbb meg tudják állapítani mint a lányokat (dokim szerint).
Szóval ne izgulj, szerintem hamarosan látni fogjátok.
igaz ez egy angol nyelvű oldal de a képeken jól látni,hogy ugyanolyanok a genitáliák még kezdetben, majd a lánynál a "középső" visszahúzódik.......én is ebben reménykedtem de a doki szerint nem húzódott vissza.......(18 hetes vagyok)
Na! Erre gondoltam Én is! ;-)
Köszönöm!
Nemsokára kell mennem a genetikai Uh-ra, remélem, ott kiderül, aminek ki kell derülnie! :-) Ha meg nem, akkor várunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!