Milyen babakocsit vegyünk? Ti milyet vettetek? Nem bántátok meg?
nekünk ezek voltak a fő szempontok:
könnyű legyen, kicsire csukódjon,mert be kellett férnie lent a tárolóba, ha valamiért nem volt hely,akkor a 2.ra kellett cipelnem.
Így peg perego veneziát vettünk használtan(mert már nem gyártják).Nagyon jó kis kocsi.Ami még tetszett a chippolino ultra,ez hasonló a veneziához.
Ami még nekem fontos volt, hogy hagyományos legyen, vagyis ne az a vázra pattintható külön részes, hanem olyan,aminek a háttámláját vízszintesig dönthetem.
Több rápattinthatóst megnéztem és valahogy mindegyik billegett a vázon, azt mondták ez normális, de ez nekem nem tetszett.E mellett míg a hagyományosat összecsukod és beteszed a csomagtartóba, a több részesnél a sport részt külön kell mindig elhelyezni a váztól, ráadásul nem csukható össze, és ha egy masszívabb kocsit veszel, akkor annak elég nagy a sport része.Ja és ezekben általában nem tud hason aludni a pici.
Ezek alapján nekünk nagyon bejött a venezia, akárhol elfér, ha szembe fúj a szél, csak megfordítom a tolókart.
De az ultra is hasonló,az is biztos jó kis kocsi.Meg a chippolino max leo is, és az azt hiszem 26ezer körül mozog,ami nagyon jó ár!
De ezek a mi szempontjaink:)
ABC Design 3 Tec-ünk van!
Én nagyon szeretem.
Mondjuk én mindenhova autóval megyek, és jó nagy a kocsi, tehát elfér, mert nem éppen a legkisebb babakocsi!
Viszont nagyon könnyű irányítani, akár egy ujjal tolva meg tudom forgatni!:)
Az abc tényleg isteni!!!! :)
Nekem Coletto austin A3 volt és imádtam,de ha lett volna rá pénzem Abc-t vettem volna....
mi ezek alapján döntöttünk:
-rendes nagy kereke legyen, ne bolygós
-télen is tudjak vele közlekedni a 10 centis hóban
-ha bebugyolálom a babát rendesen beleférjen (elég sok babakocsi iszonyat szűk én nem is értem, hogy ki veszi meg azokat...)
Még nem vettük meg, de három fajtát néztem:
Tényleg mindenkinek más igényei vannak. Az itt felsoroltak nyilván, meg persze a pénztárca.
A mi szempontjaink:
-lehet nagy és strapabíró, nem fogom emelgetni, se cipelni, és nagy a kocsi
- bolygó kerekes legyen
- 3funkciós
- legyen viszonylag nagy kosár alul (ez csak azért h sokmindent be tudjak oda pakolni)
Mi egy Anmar Hilux mellett döntöttünk.
A mi elképzeléseink az alábbiak voltak:
- masszív legyen télen is, nagy kerekei legyenek, bolygósítható és könnyen levehetőek, ha az autóban a hely megkívánja és terepen is jól lehessen vele közlekedni
- legyen mózese, mert újszülött babának ez ideálisabb, mint a majdnem vízszintesig dönthető és elég magas legyen, ne a kipufogógázt szívja a gyerek telibe
-autózunk szülőkhöz, biztonságos legyen a hordozó
-nagy legyen a kosár része, ha a városban kell vennem pár dolgot, ne lógjon a fülemen is szatyor
Mi BRIO SING-et vettünk, jövő hónap végén kerül bevetésre, de eddig nagyon tetszik, remélem a gyerkőcnek is fog. Ja és tömör kereke van, így nem kell fújkálni:)
35 hetes kismama
Mi ilyent vettunk, farmerkek szinut, hasznaltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!