Ma kezdem a 39. hetet tegnap ki jött az aranyerem nem fáj, nem vérzik kezdjem kezelni vagy hagyjam békén?
Figyelt kérdés
-tegnap találkoztam először az aranyeremmel és nem tudom mit szabad vagy nem szabad.2012. máj. 27. 07:48
1/2 anonim válasza:
Én kezeltem! Reparonnal (ezt lehet terhesség alatt is). Bár mindegy volt, mert szülés után brutál nagyságú lett... gondolom az erőlködéstől :( Rosszabb volt mint a gátseb :(
2/2 anonim válasza:
Bőségesen igyál tiszta vizet, egyél sok zöldséget, és gyümölcsöt, aminek nem hámozod le a héját. Egyél lenmagot, olaját pedig tedd a salátákra. Ha a széklet lazább, könnyen távozik, a kínok is enyhülnek. Ne egyél zsírt, zsíros húsokat, kakaót, csokit, almát, banánt, és sárgarépát. Ezek mind székletfogók, bár a reszelt alma az nem. Tartsd tisztán, WC papír helyett használj nedves törlőkendőt.Kamilla teával is lemoshatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!