11/15 anonim válasza:
Nekem nagy a pocim és nem tudom borotválni. Páromnak meg hiába mondom. Kozmetikushoz nem megyek ilyennel......
12/15 anonim válasza:
21:08-as vagyok. Csak a gátkörnyéket borotválta a szülésznő (nem ápolónő). Mifelénk, Szolnokon így szokás. És nem fogadott szülésznő volt.
13/15 anonim válasza:
A borotválás után elég hamar borostás, szúrós lenne és csak egyre vastagodik a szőr, ezért én is kozmetikusnál gyantáztatok. Elég havonta 1x menni. Meg a bőröm sem igazán bírja a borotvát. A szülés előtt kb. 1 héttel voltam utoljára, és még teljesen elfogadható volt, a kórházban nem borotváltak utána (ellenőrizte a szülésznő).
Nekem volt egy váratlan alhasi műtétem pár éve, ami előtt szintén volt borotválás, és a kórházban totál életlen volt a borotva és nem használtak borotvahabot sem, szóval azért ez nemcsak riogatás. Persze nem mindenütt így működik.
14/15 anonim válasza:
nem, a gyantatol feltem terhesen, igy ...ize, szakallvagoval trimmeltem le mindig :)
15/15 anonim válasza:
Én nem,epillátorral szedtem le még a szülés előtti nap is sikerült megcsinálnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!