Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Quinny Buzz babakocsiról...

Quinny Buzz babakocsiról vélemények?

Figyelt kérdés
Ha valakinek ilyen van,kérem ossza meg velem tapasztalatait.
2012. máj. 26. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk ilyen van. Mindhárom részét megvettük, egyelőre a mozest használjuk (3 hónapos baba), és a hordozót. Mi megvettük az izofixet is, így nagyon könnyű ki-be pakolni a kocsiba. Itthon is szoktuk benne hintáztatni a babát, nagyon szereti. A kocsi részét szeretem, stabil (nekünk 3 kerekű van), átmegy füvön, kavicson, erdőben, nem rázza szét a babát. Viszont a hátsó 2 kereke elég széles, így van hogy egy-egy ajtón nehezen, vagy nem férünk be. Nekünk a autónk csomagtartójába is éppen hogy befér. Van hozzá napernyőnk, szúnyoghálónk, és vettünk nyári huzatot a hordozóra, így nem izzad bele. Még annyi, hogy nagyon könnyű összecsukni és szétnyitni. Egyedül viszont nehéz összerakott állapotában megemelni, mert nincs fogása. Én amúgy szeretem, meg vagyok vele elégedve, örülök, hogy ezt választottuk.
2012. máj. 29. 20:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm válaszod!Nagyon tetszik,de legfőképp amiatt választottuk mert elég nagynak tűnik a mózese is és a hordozója is.A többi ilyenfajta babakocsiról azt olvastam,hogy nem túl sokáig tudták használni pl.a mózesét.
2012. máj. 30. 06:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, elvileg 6 hónapos korig használható, nálunk 3 hónapos a baba, még belefér, de lassan azért kell lecserélni, mert nem lát ki belőle. Azért a lassan remélem még 1 hónap lesz :) Még az jutott eszembe, hogy a mozes része elég meleg belül, és szerintem a plüss részét nem lehet kivenni. Ha nyári baba lesz azért erre kérdezzetek rá. Bár nálunk még 30 fokban is nagyon jót alszik benne :)
2012. máj. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!