Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek még 2 év alatti a...

Akiknek még 2 év alatti a gyermeke és várandós lett, hogyan viseltétek?

Figyelt kérdés

A kisfiam 17 hónapos ,én most vagyok 10 hetes terhes.

Tervezett baba,de most annyira nehezen viselem és teljesen kétségbe vagyok esve mi lesz velem még a későbbiekben,és azután,hogy megszületett a baba.Rengeteg energiám volt,most olomból van minden részem nagyon hamar elsírom magam és pengeélen táncolnak az idegeim.

Másnak is volt ilyen? Miként tehetnék ez ellen?

Tegnap már azt mondtam a férjemnek,hogy nagy hiba volt,nem szólt semmit,de amit a szemében láttam...pedig valahol komolyan így érzek most. Félek.

2012. máj. 25. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, minden a helyére kerül. Megfogsz mindent oldani. Én is kétségek közt voltam. 1. és 2. gyerek közt 27 hó van, a 2. és 3. gyerek közt 10,5 hó.:D és minden megy a maga útján. nyugi! Boldog babavárást!
2012. máj. 25. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk 16 hónapos volt a nagyobbik lányom, mikor megfogant a kistesó. nem volt tervezve. kétségbeestem teljesen. Türelmetlen voltam, fáradt, sírós szinte a terhesség végéig. Mikor megszületett a pici lányom, minden rendbe jött. A nagytesó nagyon jól fogadta, imádják egymást. most 4 hónapos a pici. nem mondom hogy mindig könnyű, főleg mikor egyszerre jön rájuk a sírás, de sokkal könnyebb mint gondoltam. fel a fejjel, menni fog. azt még hozzá kell tennem, hogy az apukájuk túl sokat nem segít, szóval jó formán egyedül kell csinálnom mindent, de megoldható a két gyerek mellett.
2012. máj. 25. 08:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nekem is az a legnagyobb gondom,hogy a férjemre nem számíthatok.Reggeltől estig dolgozik,nem is várom el,hogy a háztartásba besegítsen,de olyan jó lenne,ha a gyereket átvenné néha tőlem.Még hétvégén sem hiszen akkor meg kint van dolga.És hiába mondom neki,nem akarja megérteni.Esküszöm néha nagyon utálom!
2012. máj. 25. 08:50
 4/6 Adilari ***** válasza:
Nekem van egy 4 éves lányom és egy 13 hónapos!Most 15 hetes vagyok a picurral!Telis tele voltam energiával!Amióta terhe vagyok ki vagyok bukva!Elfáradtam!Falura költöztünk gyerekek miatt itt vettünk házat hogy legyen nekik udvar!Férjem reggeltől estig melózik nekem meg itt a 2 gyerek a nagy kert,a nagy ház meg minden!Nem panaszkodásképpen írom ezeket hiszen vállaltam de nem gondoltam hogy ennyire nehéz lesz.Sokszor annyira vágyom egy kis pihenésre és nem tudom megtenni.Már múltkor azon a ponton voltam hogy befektettetem magam pár napra a korházba hogy kicsit kipihenjem magam!De nem érek el vele semmit mert ha hazajövök még több dolgom lesz és még roszabb lesz minden!Eléggé feszült és ideges vagyok mindíg és mindenen elsírom magam!Azt mondják csak az elején van ez a fáradságérzet!De meddig?Már 15 hetes vagyok és még mindíg ugyan azt érzem!Úgyhogy teljes mértékben megértelek!Mondjuk én bánni nem bánom!
2012. máj. 25. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Első terhességnél is vannak olyan periódusok, amikor kimerült és hullafáradt vagy, ez a terhesség miatt van. Ne csodálkozz a mostani helyzeteden és ne is aggódj, a 2. trimeszterben elmúlik. Addig pihenj delente, mikor a kisfiad alszik.

28 és 5 hónapos gyerekek anyukája

2012. máj. 25. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Mihelyst vége lesz ennek a rosszullétes időszaknak, sokkal pozitívabban fogod látni a dolgokat és akkor már talán örülni is tudsz sok mindennek. Nálunk a gyerkőc 13 hónapos volt,mikor teherbe estem a másodikkal. Na akkor aztán totál bepánikoltam és sírtam,hogy mi lesz. Iszonyú rosszul léteim voltak, de ahogy elmúlt sokkal jobb lett minden. Hidd el máshogy fogsz gondolkodni,ha már jól fogod érezni magad!
2012. máj. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!