Lehet mikróban készült pattogatott kukoricát enni?
pistus szerintem még mindig japánban tapogatózol... :)
Igen, próbálom magam acélozni, merg a porontyom is tuti fog olyanokat mondani, hogy ketté áll majd a fülem, főleg ha sok popcornt etetek vele, amíg a pocakban van! :D Ez lesz a bünti.
De jó, majd gyakorlom, hogy hogyan kell lekezelni az embereket. Múltkor kérdeztem, hogy ilyen és ilyen vezetéknévhez, jó-e ez és ez a keresztnév. Az egyik válaszoló közölte, hogy nem, tök szar, szarul hangzik. Mondom, jó, lennél szíves akkor egy másik ötletet mondani, mert én is tudom ám ócsárolni mások által választott nevet, de mégsem teszem. Erre aszongy, hogy egy hisztis liba vagyok és ha így akartam felkérni keresztanyának, akkor letehetek róla. Utólag rájöttem, hogy azt kellett volna válaszolnom, hogy nem hogy keresztanyának de anyának se kellenél... Na mindegy. Nagy az Isten állatkertje, csak kár hogy nyitva a kapu! :D
de náluk a gabona a rizs XD
Kínában elhanyagolható a búza és árpatermelés, még abból a kicsiből is szeszt főznek?
Hol is van ez a hely pontosan, oda kell mennem XD
Kína: Rizs bor (huang csiu)
Japán: Rizsből erjesztett japán sörféleség (szaké)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!