Lehet mikróban készült pattogatott kukoricát enni?
8-as! Almás sör? Az brutálisan jó lehet! Szerintem 5 dl nem árthat! Gondolom nem annyi az alkohol tartalma, mint egy rendes sörnek. De ha annyi is, egy héten egyszer lecsúszhat! Semmi baja nem lesz tőle a bubunak!
9-es, szerinted is le kéne lőni? :D
11-es, nekem sincs bajom a mikróban melegített kajával és italokkal, csak terhesen valahogy nem bírom rávenni magam, hogy abban melegítsek. Ez ilyen ösztön lehet, vagy nem tudom.
Nem Európa, akkor maradt Antarktisz, ott sok a mirelit kaja XD
Lehet még Amerika, ott a kukorica vezető mezőgazdasági termény, nem jó részén vagy akkorXD
Ázsia-Ott babykukorica van főleg.
Afrika- Nem is láttak még kukoricátXD
Na melyik?:)
Ne foglalkozzatok az idióta privát üzenetekkel. Nekem is irogattak anno. Fogtam magam és letiltottam, most már szép kis lista van a letiltottakról :)
Elég szánalmasak....
Pattogatott rizs :)
Ott valóban nem vezető ágazat a kukoricatermelés, részvétem:)
De van rizspálinka, meg rizs, meg hal, meg rizs, meg van hal is XD
:D a kis szánalmas életű nekem is irt privátot az elöző hozzászólásomra, le is tiltottam.
Juhaszu neked üzenem:
Eléggé unatkozhatsz ha ez a legjobb elfoglaltságod. Szar lehet neked :) De megpróbállak nem lenézni :)
A patogatott rizsen még most is könnyesre röhögöm magam! :D A rizspálinka amúgy japán termék, itt gabonapálinka van, ami majdnem ugyanolyan kerozinízű. A halat meg nem szeretem, szóval marad a rizs összes formája. Pattogatott rizst még nem ettem ugyan, de hátha. :)
Igen, ez a juhaszu szerintem azt élvezi, ha leszólják, mert egyébként egy érzelmi nyomorék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!