Mit okoz a cigaretta? Napi 3 szál!
Jesszus, azért mert egészségesen született a gyereked, még nem tudhatod, milyen problémái lesznek a cigitől évek múlva!!!!!!!
Főnöknőm is cigizett, a gyerek kicsi súllyal született, a 2 éves gyereken lógnak az 1 éves ruhák, olyan pici a súlya, ha megemelem. Izsonyúan sajnálom szegényt.
Orvostól orvosig járnak, de mindenhol letagadja, hogy szívta a büdös cigit, így nem is jönnek rá, mi a gond.
És még csak 2 éves a gyerek.
Ennyit nem tudtok megtenni a gyerekeitekért??!! Ha már magatokért nem tudjátok megtenni.........
Hát inkább próbálj meg leszokni!
Ismerősöm végig pöfékelte a terhességét, végül is a baba egészséges lesz! Hál istennek!
Anno én is nagy dohányos voltam,de amint pozit teszteltem,egyszerűen nem vitt rá a lélek,hogy rágyújtsak!
Mindig az járt az eszemben,hogy nem lennék képes ártani annak akire annyira vágyakoztam és akiért én leszek a felelős!
Ha nagyon nem megy az elhagyása,próbáld ki az elektromos cigit!
Attól, hogy egészségesen születik a babád, pár évesen vagy tizenévesen még lehet akár asztmás is, és akkor majd tudd, hogy az akaratgyengeséged miatt tetted ezt vele.
El fogtok tudni számolni majd a gyermeketek élete végéig a lelkiismeretetekkel???????????
Miért nem értitek meg, hogy nem magatokért vagytok felelősek, hamár megtartottátok a babát, hanem ÉRTE IS!
A véleményemet nem pontgyűjtésért írtam, még lehet lejjebb pontozni, de nem nekem kell ilyen kérdéseket feltennem és látszólag nyugtatgatni magam :) És pláne nem érdekel, ha ezt egy dohányzó kismama teszi. Egy korábbi hasonló kérdésnél már írtam, szerintem egyesek emlékeznek is rá, hogy a kórház mellett dohányzó kismamákkal van tele a terhes patológia és én bizony eléggé megnyesném az ellátását a kismamának, aki dohányzik a terhesség alatt.
34 hetes kismama
Gondolom egy olyan "anyuka". aki cigizik!
Végülis mi elmondtuk a véleményünket, ők meg szívhatják (szó szerint) a következményeit.
Igen, valaki lepontozza azokat, akik ellenzik a cigit. Csak tudnám, hogy akkor minek kérdez az ilyen. Vagy azt várta, hogy vállveregetés lesz minden válasz. Vajon a leendő gyermeke apja mit szól hozzá, hogy szívja a cigit? Biztos vele együtt füstöl, mert normális ember ezt nem hagyná, vagy nem is tud róla.
Tudod mit, alapítsd meg a Füstös Baba-mama Klubot, és a hozzád hasonlóakkal érezzétek ott jól magatokat. Ne itt pontozgass! Ettől jobban érzed magad? Inkább eszed meg lelkiismereted lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!